Ankat voittoa hakemaan Raision Kerttulasta

Ankat voittoa hakemaan Raision Kerttulasta

Lentopalloilun Mestaruusliigan pirteästi aloittanut ja jopa sarjakärjessä ollut Vantaa Ducks on viime otteluissa kärsinyt kirveleviä tappioita. Lauantaina Kokkolassa Tiikerit oli selkeästi paremmin erin 3-1. Sarjassa sijoitus on edelleen kuudes, mutta kärkeä ei kannata päästää pidemmälle karkumatkalle. Seuran virallinen tavoite on pääsy neljän parhaan joukkoon ja siihen on edelleen täyden mahdollisuudet olemassa. Toki voittoja tavoitteen saavuttaminen edellyttää. Keskiviikkona 17.11. on Raision Kerttulassa isäntänä Loimu, joka on tällä kaudella liikkeellä vahvalla rosterilla. Ottelu alkaa kello 18.30.

Raision Loimu hankki tälle kaudelle vahvistuksia, jotka ovat toistaiseksi lunastaneet hienosti paikkansa kuusikossa. Iranilainen hakkuri Ali Fazli, keskitorjuja Tayeb Einsamarein ja yleispelaaja Kristaps Smits ovat esiintyneet vahvasti alkukaudella. Loimu palasi voittokantaan Kokkolassa, jossa se kukisti viisieräisessä ottelussa Tiikerit. Tätä taustaa vasten Loimu on ennakkosuosikki keskiviikon pelissä. Pelissä on yleisölle vaatimus koronapassista, sillä tiistaina AVI kiristi määräyksiään Varsinais-Suomessa. Loimun ulkomaisia täydentää vahva nippu kotimaisia lentopallotaitureita. Passareina ovat vaihdelleet Tomi Saarinen ja kokenut Mauri Kurppa, joka on pelannut aikanaan Korson Vedossa. Yleispelaaja Väinö Rahko on pelannut vahvan kauden kuten keskipelaaja Eetu Mäki. Liberon tontilla on pelannut Aatu Kulmala.

Tiikerit-pelin jälkeen ankkavalmentaja Juho Rajala totesi, että ”olihan meidän peli välillä karmeeta katsottavaa. Kokonaisuus ei toimi. Syötössä ja hyökkäyksessä Tiikerit oli edellä. Meidän vastaanotto oli huonoa”. Rajala totesi kuitenkin myönteisesti, että ”Potentiaalia on”. Libero Esko Vuorisen paluuta pelaavaan kuusikkoon on odotettu ja hänen poissa ollessaan on kokonaisuus kärsinyt. Jokaisella pelin osa-alueella on oltu vastustajia jäljessä. Kotipelissä Hurrikaani vastaan oli valoa jo näkyvissä, mutta loppuun asti ei tuo valo tuikkinut. Voittojen tielle vaaditaan joukkueena onnistumista. Rosterissa kyllä taitoa riittää, kun usko omaan tekemiseen palaa. Syöttö- ja vastaanottopelaamisen toimiminen on edellytys, että myös hyökkäyspeli voidaan saada voittojen edellyttämälle tasolle.

Raision Loimun kohtaamisen jälkeen joukkue saa kaipaamansa pidemmän harjoitustauon. Lauantaina 27.11. Vantaa Ducks kohtaa kotisalissaan Vantaan Korson Lumossa Lakkapään Rovaniemeltä. Otteluun myydään myös VIP-ILTA-lippuja, jotka ovat jo nyt myynnissä Lippuautomaatissa. Lippuun sisältyy sisäänpääsyn lisäksi Vantaa Ducksin toiminnan esittelyä, pelaaja- ja valmentajatapaamisia, naposteltavaa ennen peliä, kahvia ja pullaa pitkällä erätauolla ja jälkipelit ottelun jälkeen. Liput VIP-ILTAAN voi ostaa vain etukäteen. Hinta on 50 €. Ilta tarjoaa mahdollisuuden tutustua paremmin seuran ja joukkueen toimintaan sekä mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Kannattajakampanjamme on myös käynnissä. Osallistu ja Sinulla on mahdollisuus valita kolmesta eri kategoriasta: Kulta-kannattajamaksu 100 € tai enemmän, Hopea-kannattajamaksu 50 € tai Pronssi-kannattajamaksu 25 €. Lisätietoja kampanjastamme ja tilinumero löytyy tiedotteestamme. Kannattajien tuki on tärkeää!

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.