Vantaa Ducks

Vantaa Ducks

Lentopallon Mestaruusliiga

Lentopallon Mestaruusliigaan pelaava joukkue, jonka tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia ja edustaa koko pääkaupunkiseutua menestyksekkäästi.

Liigajoukkueen nimen vaihdos Vantaa Ducks:ksi juontaa juurensa Korson Ankkalampeen ja sen ympäristössä järjestettyyn jo lopetettuun Ankkarockiin, josta alue on tunnettu.

Vantaa Ducks pelaa kotiottelunsa Lumon monitoimihallissa osoitteessa Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa.

Pääsylippujen hinnat:

  • Kausikortti 160 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 125 €
  • Kertalippu aikuiset 17,50 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 13,50 €, Korson Vedon jäsenet 7 €
  • Alle 16v. vapaa pääsy

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Vantaa Ducks Mestaruusliiga
Vantaa Ducks Mestaruusliigaperjantai, 30 syyskuun, 2022 at 2:22pm
Hieno uutinen ankkafaneille Loimu-peliä ennen. Lue alta Katarina Koiviston tiedote:

Ankoille vahvistus pohjoisesta

Vantaa Ducks saa kovan luokan vahvistuksen Oulusta, kun Ville Sorvoja liittyy ankkoihin sopivasti ennen kauden ensimmäistä Mestaruusliigan peliä. Ducksin hakkuriosastolla on loukkaantumisten myötä käynyt kato, joten Sorvoja on tervetullut apu.

Ville Sorvoja on tuttu Mestaruusliigaa seuraaville muun muassa Valepan ja Oulun Ettan riveistä, mutta viime kaudella hän löi palloa lännen aluesarjassa Pyhännän nuorisoseurassa ollen sarjan parhaita pistemiehiä. Se on Sorvojan mukaan pitänyt tuntuman lentopalloon yllä.

- Biitsiä olen sitten pelannut vähän enemmän tosissani parina viime kesänä, Ville Sorvoja sanoo.

Juuri beach-kentiltä hänelle on viime kesältä tuttu luottoankka Kalle Kattelus. Sorvoja pelasi Katteluksen parina ja verkon toisella puolella hän on kohdannut muitakin Ducksin rosteriin kuuluvia pelaajia. Muuten hän ei uusia joukkuetovereitaan juuri tunne.

Yksi ehkä ratkaiseva tekijä Sorvojan päätöksessä rientää ankkojen apuun oli kuitenkin yhteinen tausta päävalmentaja Juho Rajalan kanssa. He ovat pelanneet yhdessä Oulun Sun Volleyssa ja Sorvoja sanoo tietävänsä, että Juho Rajala on hyvä tyyppi. Valmentajana hän ei ole vielä entistä joukkuetoveriaan kokenut.

- Palo on ollut palata vielä Mestaruusliigaan ja nyt on ehkä aika tehdä se jos vielä aikoo, Sorvoja sanoo.

Ville Sorvoja on syntynyt vuonna 1990 ja hakkurilla on mittaa 194 senttiä. Aluksi hän liittyy Ducksin porukkaan pelaten kauden kaksi ensimmäistä peliä, jatkosta vielä neuvotellaan. Mielenkiintoa jatkaa olisi, mutta se vaatii käytännön järjestelyjä kun työ ja asunto ovat vielä Oulaisissa.

- Kun Ducksilla molemmat hakkurit ovat nyt loukkaantuneena niin tulen ensimmäisiin peleihin. Katsotaan sitten, miten jatkossa tehdään, Sorvoja sanoo.

Päävalmentaja Juho Rajala on todella kiitollinen Ville Sorvojalle siitä, että hän on valmis sääntäämään apuun lyhyellä varoitusajalla. Toki ankkojen hakkuritilannetta oli jo mietitty, kun kävi selväksi, että Nico Mäki-Valtari on pitkään sivussa. Sitten kävi ilmi, että myös Alek Rastamo on jonkin aikaa poissa pelistä.

- Onneksi saimme asiat järjestettyä siten, että Ville voi tulla jo viikonlopuksi avuksi. Yhteispeli ei ehkä ole ihan timanttista heti aloituspallosta, mutta Villellä on sen verran kokemusta, että kuvittelisin sen aika nopeasti löytyvän, Rajala toteaa.

Ville Sorvoja liittyi Ducksin vahvuuteen torstaina ja on ehtinyt osallistua yksiin harjoituksiin uuden joukkueensa kanssa ennen Mestaruusliigan aloituspeliä.

Vantaa Ducks tiedotus / Katarina Koivisto