Vantaa Ducks

Vantaa Ducks

Lentopallon Mestaruusliiga

Lentopallon Mestaruusliigaan pelaava joukkue, jonka tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia ja edustaa koko pääkaupunkiseutua menestyksekkäästi.

Liigajoukkueen nimen vaihdos Vantaa Ducks:ksi juontaa juurensa Korson Ankkalampeen ja sen ympäristössä järjestettyyn jo lopetettuun Ankkarockiin, josta alue on tunnettu.

Vantaa Ducks pelaa kotiottelunsa Lumon monitoimihallissa osoitteessa Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa.

Pääsylippujen hinnat:

  • Kausikortti 160 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 125 €
  • Kertalippu aikuiset 15 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 11 €, Korson Vedon jäsenet 6 €

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Vantaa Ducks Mestaruusliiga
Vantaa Ducks Mestaruusliigakeskiviikko, 18 toukokuun, 2022 at 6:22pm
Vantaa Ducksin talkoolaisten kauden päätöskeskustelu käytiin Lumossa. Paikalla oli osa talkooporukasta ja muutama joukkueen pelaajista. Puheenjohtaja Ari Koskenoja kiitti niin joukkuetta kuin talkoolaisia uurastuksesta ottelutapahtumissa ja niiden ulkopuolella. "Veimme läpi vaikean "Korona"-kauden tyylikkäästi", totesi Ari. Liigajoukkueen osalta kauden talous lähenteli nollatulosta, joten siltäkin osin selvittiin lähes kuivin jaloin. Ari kävi läpi myös tunnettuuttamme ja tulevaan kauteen liittyviä uudistuksia.

Kahvin ja suolaisen lisäksi päästiin maistamaan Heini Mannisen toimittamia 3Kaverin maittavia jäätelöitä. Leiska koemaistajana oli tyytyväinen. Loppukeskustelussa moni talkoolainen koki kauden läpikahlaamisen raskaana. Jouduimme monen ottelun osalta pelaamaan muualla kuin Lumossa, joka toi omat säätämisensä. Joukkueen harjoituspaikat myös vaihtuivat paljon kauden aikana. Mutta kuten Ari totesi, niin vaikea kausi hoidettiin tyylikkäästi läpi.

Kävin kuvaamassa Lumon saunan ja totean, että kyllä tuossa saunassa on hyvä "poikaa" kylvettää, jos mestaruuskannu pelaamalla Vantaalle hankitaan. Alustavasti voidaan todeta, että tuleva kausi avataan kotisalissa 1.10. Vieraaksi saapuu Akaa-Volley. Tämä tieto on alustava ja lopullinen otteluohjelma vahvistetaan vasta toukokuun lopulla.