Vantaa Ducks

Vantaa Ducks

Lentopallon Mestaruusliiga

Lentopallon Mestaruusliigaan pelaava joukkue, jonka tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia ja edustaa koko pääkaupunkiseutua menestyksekkäästi.

Liigajoukkueen nimen vaihdos Vantaa Ducks:ksi juontaa juurensa Korson Ankkalampeen ja sen ympäristössä järjestettyyn jo lopetettuun Ankkarockiin, josta alue on tunnettu.

Vantaa Ducks pelaa kotiottelunsa Lumon monitoimihallissa osoitteessa Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa.

Pääsylippujen hinnat:

  • Kausikortti 160 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 125 €
  • Kertalippu aikuiset 17,50 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 13,50 €, Korson Vedon jäsenet 7 €
  • Alle 16v. vapaa pääsy

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Vantaa Ducks Mestaruusliiga
Vantaa Ducks Mestaruusliigaperjantai, 27 tammikuun, 2023 at 2:19pm
Mitä virtuaalinen pelimatka Turkuun tarkoittaa, mitä se pitää sisällään ja miten siihen pääsee mukaan?

Näihin kysymyksiin on paras vastaamaan Vantaa Ducksin joukkueenjohtaja, TV:stä tuttu Tolpalla-sarjan tähti, Menevän propagandajohtaja, someguru, TikTok-kuuluisuus, Oulunsalosta kotoisin oleva Mika Rajala.

- Perustan WhatsApp-ryhmän, ja mukaan pääsevät kaikki virtuaaliselle pelimatkalle pääsymaksun maksaneet. Hintakin on ainutlaatuiseen tarjontaamme nähden edullinen – 27 euroa. Maksat 27 euroa Korson Vedon liigajoukkueen tilille FI69 1221 3000 1072 30.

Viestikenttään laitat puhelinnumerosi, jonka liitän perustamaani virtuaalisen pelimatkan ryhmään. Myynti on auki keskiviikkoon klo 12.00 asti.

Lue lisää virtuaalisesta pelimatkasta ja sen sisällöstä tuoreesta tiedotteesta: https://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/meneva-mika-virtuaalisen-pelireissun-matkanjohtajaksi-turkuun-keskiviikkona-1-2-tuto-volleyn-isannoimaan-peliin-lahde-mukaan-kannusta-ankkoja-ja-tue-samalla-vantaa-ducksia/