Vantaa Ducksin kannattajakampanja alkaa

Vantaa Ducksin kannattajakampanja alkaa

  • tavoitteena varmistaa lentopallon jatkuminen Mestaruusliigatasolla pääkaupunkiseudulla

 

Korson Vedon/Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja vetoaa lentopallon kannattajiin. ”Koronaepidemian jälkimainingeissa urheiluseuroilla on edelleen taloushaasteita. Samaa on nähtävissä muillakin tapahtumatuotannon alueilla. Myös Vantaa Ducksin varainhankinta ei ole palautunut Koronaa edeltäviin aikoihin.  Siksi avaamme jälleen mahdollisuuden yksityishenkilöille ja pienyrityksille tukea meitä. Näin voit varmistaa, että Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla pelataan jatkossakin Mestaruusliigatason lentopalloa.”.

Osallistu kampanjaamme! Sinulla on mahdollista valita kolmesta eri kategoriasta:

 

KULTA        kannattajamaksu 100 € tai enemmän

HOPEA        kannattajamaksu 50 €

PRONSSI     kannattajamaksu 25 €

 

Jokaisella tasolla tukijat saavat nimensä kategorian mukaisesti Korson Vedon kausijulkaisuun 2021. Kultakategoriassa saat lisäksi kaksi vapaalippua v. 2022 runkosarjapeleihin. Hopeakategoriassa saat yhden vapaalipun v. 2022 runkosarjapeleihin.

 

Olemme lähteneet liikkeelle haastekampanjalla. Mukaan pääset toimimalla heti alla olevan toimintaohjeen mukaisesti tai, kun saat haasteen kaveriltasi. Samalla saat myös toimintaohjeet. Toimithan sen jälkeen ripeästi. Tervetuloa mukaan!

Toimintaohje

Haasta ystäväsi, tuttusi tai lentopallon ystäväsi Vantaa Ducksin kannattajakampanjaan. Lähetä haaste sähköpostissa, Some-kanavissa tai toimita henkilökohtaisesti. Haasteen aikaväli 15.11. – 30.11.2021.

Eri kampanjakategoriat yläpuolella.

Mukaan pääset maksamalla Korson Veto ry:n liigajoukkueen tilille FI69 1221 3000 1072 30 kannattajamaksun. Ilmoita viestikentässä se nimi, jonka haluat kausijulkaisun kannattajatauluun.

Lisätietoja: Ari Koskenoja puh. 05064478

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.