Vantaa Ducks palaa tositoimiin lauantaina Lakkapäätä vastaan

Vantaa Ducks palaa tositoimiin lauantaina Lakkapäätä vastaan

Lentopalloilun Mestaruusliigassa sijalla kahdeksan oleva Vantaa Ducks kohtaa lauantaina 27.11. klo 17.00 Rovaniemen ylpeyden Lakkapään. Joukkueet kohtasivat lokakuun alussa Lapin Urheiluopistolla ja silloin ankat voittivat erin 3-1. Lakkapää on vahvistunut kauden aikana, joten helppo iltapuhde ei ankoilla ole edessä. Vantaa Ducksilla on takanaan ennen ottelua kymmenen päivän harjoitustauko, joten valmentaja Juho Rajalalla on ollut mahdollisuus hioa joukkueen taidot jälleen tikkiin. Ankoilla on takana seitsemän ottelun tappioputki. Lauantaina voitolla olisi helpottava vaikutus ja sillä olisi mahdollisuus parantaa sarjasijoitusta. Lakkapää on sarjassa kymmenentenä ja seitsemän sarjapistettä jäljessä vantaalaisia lentopallotaitureita.

Lakkapään valmentajana on Luis ”Allu” Salgado, joka aikanaan häikäisi hakkurina legendaarisessa Pielaveden Sammossa. Lakkapään kirkkain tähti on hakkurihirmu Fredric Gustavsson. Gustavsson takoi keskiviikon Loimu-pelissä tehot 28/+20. Toinen kovassa iskussa oleva pelaaja on korkealta lyövä keskipelaaja Daniel Aponzo. Passarina on seurassa jatkanut viime kaudelta tuttu Lasse Jäntti. Keskipelaaja Atro Berg on parantanut kauden aikana otteitaan. Yleispelaajapuolella eniten on ollut esillä Bryton Codd.

Vantaa Ducksin peli on tappioidenkin aikana ollut lähellä puhkeamista kukkaan. Kotipeli Hurrikaania vastaan on tästä esimerkki. Ottelu näytti tulevan ankoille erin 3-1, mutta niin vain peli kääntyi viisieräiseksi ja Hurrikaani vei lopulta voiton ja kaksi tärkeää sarjapistettä Loimaalla. Yksi sarjapiste jäi toki Ducksin sarakkeeseen. Passari Joona Väänänen totesi tiistaina joukkueen harjoitusten lomassa Lehto-Areenalla, että henki joukkueessa on hyvä. Hän totesi, että kolmetoista sarjapistettä on kuitenkin saatu kasaan. Joukkueen kapteeni oli luottavainen tulevan pelin osalta. Mestaruusliigan tilastoissa on Lauri Lehtonen koko kauden kärkkynyt torjuntatilaston kärkipaikoilla. Häntä on säestänyt kauden edetessä parantanut Keenan Sanders. Hakkuri Alek Rastamo on pistetilaston kärkipaikoilta tuttu ja lauantaina on hyvä mahdollisuus kasvattaa kotiyleisön edessä tehotilastoja. Passari Esko Vuorinen palasi jo Loimu-ottelussa kokoonpanoon, joten vastaanotto- ja puolustuspelaamiseen Rajala sai lisää mahdollisuuksia. Vuorisen paluu palauttaa myös Atte Kyrölän jälleen yleispelaajaosaston vahvuuteen.

Lauantaina vietetään pelin ohessa VIP-iltaa, joka tarjoaa ankkafaneille ja lentopallon ystäville mahdollisuuden viettää ikimuistoinen ilta. VIP-lipun ostaneille kannattajille on tarjolla erilainen ilta, jossa saat mahdollisuuden tutustua paremmin mm. seuran toimintaan, pelaajiin ja staffiin Lumossa olevan Villiankan tiloissa. Tarjolla on myös ennakkohaastatteluja, lehdistötilaisuus, naposteltavaa, pitkällä erätauolla pullakahvit jne. Lisäksi tutustut uusiin ihmisiin lämminhenkisessä ilmapiirissä.

Lippuja VIP-iltaan on vain ennakkomyynnissä, joten osta itsesi mukaan ikimuistoiseen 27.11. pidettävään lauantai-iltaan. Tilaisuus alkaa klo 15.30 ja päättyy tunti pelin jälkeen. https://www.lippuautomaatti.fi/v1/lp001.asp?c=ducks . Lippuja VIP-iltaan voi ostaa vielä torstaina 25.11.

Ottelutapahtumassa on vahva maskisuositus. Lisätiedot: Ari Koskenoja, puh. 05064478 tai koskenojaa@gmail.com

Lauantain pelin jälkeen ankat pelaavat seuraavan kerran Turussa 5.12. TUTO Volleyta vastaan. Seuraava kotiottelu on Savo Volleyta vastaan 8.12. klo 18.30.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.