Vantaa Ducks isännöi VaLePaa vahvalla itsetunnolla – playoff-paikka me tullaan ottamaan!

Vantaa Ducks isännöi VaLePaa vahvalla itsetunnolla – playoff-paikka me tullaan ottamaan!

Vibrakone Oy:n toimiessa otteluisäntänä Vantaa Ducks avaa kevätkauden todellisella herkkupalalla. VaLePan tähdistösikermä tulee vieraaksi keskiviikkona 4.1. klo 18.30 alkavaan otteluun. Lumon lauteille tulevat ankkafanit ja lentopallon ystävät saavat nähdä osaamista Suomen ehdottomalta huipulta. Mestaruusliigan joulukuun tähdistöön valitut Mikko Esko, Sakari Mäkinen, Jacob Ekman  ja Eetu Pennanen laittavat haastetta ja vipinää verkon toiselle puolelle asettuville ankkataitureille. Pieni joulutauko on takana. Virtaa riittää molemmissa joukkueissa.

VaLePa on vahvassa sarjajohdossa. Joulukuun tähdistöpelaajien lisäksi joukkueesta löytyvät Pielaveden lahja maailman lentopallolle, Severi Savonsalmi. Myös Blues Volleyn kasvatti Mikko Karjarinta on vahva tekijä keskiosastolla. Yleispelaajapuolelta löytyy monipuolinen taituri Karli Allik. Ja tietysti pajavasaroiden pajavasara Urpo ”Upi” Sivula. VaLePa on kokenut Euroopan kenttien kävijä. Joukkueesta ei heikkoa lenkkiä vaikka tutkisi laserilla koko seuraorganisaation.

Vantaa Ducksin valmentaja Juho Rajala ehti tiedotuksen kysymystulvaa ruotimaan harjoitusten lomasta.

  1. Miten summaat syyskauden?

– Tulosten ja pelin valossa ei se tietenkään ollut sitä mitä lähdettiin tavoittelemaan. Se on nyt kuitenkin analysoitu perinpohjin ja katse on suunnattu vahvasti tulevaisuuteen.

 

  1. Millä tavoittein joukkue lähtee kevätkaudelle?

– Playoff-paikka me tullaan ottamaan. Siinä on tavoitetta ihan sopivasti.

 

  1. Mikä on joukkueen terveystilanne?

– Ihan hyvä, Määttäsen Marko on päässyt harjoittelemaan jo aika normaalisti ja Nicokin sieltä piakkoin astuu remmiin mukaan, niin päästään vihdoin koko porukalla tekemään hommia

.

  1. Millä eväin VaLePa kaatuu? Kaikki joukkueet Mestaruusliigassa ovat voitettavissa.

– Rohkeudella, rentoudella sekä ripauksella onnea. Samat joulukinkut sitä sielläkin on joulupöydässä pyöriny.

 

Rajalan vastauksista ja niiden rivien välistä voi analysoida, että vahvalla itsetunnolla ankkasankarit lähtevät kevätkauden peleihin. Neljätoista peliä on edessä ja niissä on 42 sarjapistettä jaossa. Pleijariviivan yläpuolella olevaan PerPoon on matkaa neljä pistettä. Napapiirin ylpeydellä on yksi ottelu enemmän pelattuna.

 

VaLePa-pelin jälkeen tammikuussa riittää Lumossa vierailijoita. 14.1. saapuu Hurrikaani, 18.1. Tiikerit ja betoninen viikonloppu on edessä, kun KyKy-Betset kohdataan tuplana 28.1. ja 29.1. Kaikki pelit ovat Lumon tutussa hornankattilassa.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.