Tärkeitä pisteitä jaossa lauantaina

Tärkeitä pisteitä jaossa lauantaina

Oulun Etta saapuu lauantaina etelän kiertueellaan Korson Lumoon mittaamaan Vantaa Ducksin päivän kuntoa. Otteluisäntä on Delete, joka on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Lentopallon Mestaruusliigassa ankoilla on edelleen mahdollisuus tavoitella runkosarjan neljättä sijaa, joten odotettavissa on kova ottelu. Ottelu on ns. Viikon ottelu Ruudun katsojille. Henkilökuvassa on Oulunsalon korttikuningas Juho Rajala.

On melko tarkkaan vuosi siitä, kun Etta viimeksi vieraili Lumossa. Silloin Ducks oli vieraita parempi luvuin 3-1, mutta kesken jäänyt viime kausi ei kerro joukkueiden nykykunnosta mitään. Nyt runkosarjan ollessa loppusuoralla kumpikin joukkue janoaa lisäpisteitä.

Etta on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemännellä sijalla, pisteitä on koossa 14 ja paikka pudotuspeleissä näyttää varmalta. Tämän vuoden puolella Etta tosin on onnistunut nappaamaan pisteen vain Hurrikaani Loimaalta, mutta ennen ottelua Lumossa oululaiset kohtaavat Raision Kerttulassa Loimun. Mikäli Etta saalistaisi pisteitä etelän kiertueelta takaisi se, että Lakkapää ei mene sarjataulukossa ohi vaan pysyy viimeisellä pudotuspelipaikalla.

Ettan valmentaja Olli Kuoksa on aina pitänyt Lumoa hankalana pelipaikkana, mutta tällä kertaa katsomosta puuttuu kotijoukkueen seitsemäs pelaaja, ankkafanit. Ducks kuitenkin tekee varmasti siitä huolimatta kaikkensa, jotta pisteet jäisivät Vantaalle.

Vantaa Ducksin Joonas Jokela ja Tommy Carmody komeilevat piste- ja torjuntatilastojen kärjessä. Ettan nuori Aleksi Muukkonen puolestaan löytyy viidentenä tilastosta, joka mittaa tehtyjä pisteitä per ottelu.

Ettan riveissä nähdään passarina korsolaisille tuttu Joel Laakso, joka Muukkosen kanssa kuuluu joukkueensa vaarallisimpiin syöttäjiin. Nuoruuden lisäksi oululaisten joukkueesta löytyy myös kokemusta, kun vuonna 1981 syntynyt keskitorjuja Juha Aho on täksi kaudeksi palannut Ettan vahvuuteen.

Ankoilla on ennen lauantain mittelöä alla tappio Rovaniemeltä Lakkapäätä vastaan, joten halu palata voittojen tielle on kova. Valmentaja Juho Rajala alleviivasi edellisen ottelun jälkeen valmistautumisen tärkeyttä, joten valmistautuminen lauantain otteluun on varmasti ollut huolellista.

Ottelu Lumossa pelataan siis ilman yleisöä, mutta Ducksin kannattajilla on  mahdollisuus ostaa tukilippu kuudella eurolla niin tähän kun myös ensi viikon peliin VaLePaa vastaan. Vantaa Ducks nostaa ostetun paikan penkin selkänojan pystyyn katsomossa ja tulostaa kannatuslipun ostaneen kannattajan nimen siihen.

Peli Ettaa vastaan alkaa lauantaina klo 17 ja ottelu näkyy myös Ruutu plus palvelusta. Ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus näkyy puolestaan Vantaa Ducksin Facebookissa.

Vantaa Ducks

Tiedotus / Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.