Ostamalla kausikortin kesäkuussa varmistat paikkasi Lumon katsomoon

Ostamalla kausikortin kesäkuussa varmistat paikkasi Lumon katsomoon

  • ankkafani, toimi nopeasti – paikkasi varmistamisen lisäksi teet edullisen hankinnan!

Vantaa Ducksin kauden 2020 – 2021 valmistelu etenee suunnitelmien mukaan. Toteutammeyksityishenkilöille suunnatun myyntikampanjan. Kesäkuussa on 8.6. alkaen myynnissä 100kappaletta 89 euron hintaista kausikorttia.

Seuran puheenjohtaja Ari Koskenoja on määrätietoinen tulevan kauden tavoitteista. -Mielestäni pelillinen tavoite runkosarjassa on kuuden joukkoon. Muutoin merkittävin tavoite on talouspuoli, johon on tällä kaudella tehtävä isoja panostuksia ja niissä toimenpiteissä on myös onnistuttava. – Fanien tuki on tärkeää ja ilman sitä ei tätä liigajoukkuetta kannattaisi tehdäkään. Myös peleissä kannustus on ollut ja on vastakin merkittävää niin seuralle kuin joukkueellekin.

Kausikorttien myynti hoidetaan lippuautomaatti.fi -palvelun kautta, https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks . Korttien lunastus/uudelleenlataus tapahtuu Lumon lipunmyynnissämme ensimmäisten ottelujen yhteydessä. Vantaa Ducksin kausikortti on älykortti, johon ladataan vuosittain voimassaoloaika. Uusi älykortti maksaa 2 euroa.

Kausikortteja myydään runkosarjaan kaudelle 2020 – 2021, jossa Vantaa Ducksilla on 13 tai 14 kotiottelua. Kotiottelujen määrä ratkeaa lopullisen sarjaohjelman vahvistuttua kesän aikana. Paikalla myytävien lippujen hinnat ovat 15 € / 11€ / 6€.

Koronapandemiaehdot:

Seura maksaa kausikorttimaksun takaisin, mikäli kautta ei pelata tai peleihin ei sallita katsojien sisäänpääsyä. Jos sarja pelataan, mutta katsojien sisäänpääsylle asetetaan täysimääräisiä rajoituksia osalle peleistä, seura palauttaa kausikortin hinnasta rajoituspelien osamäärän kuitenkin niin, että alle viiden pelin rajoituksista ei palautusta makseta. Mikäli tulevan kauden osalta Koronapandemian heikkenemisen takia valtiovalta lieventää urheilutapahtumien järjestämiseen liittyviä rajoituksia, niin Vantaa Ducks voi heinä-syyskuun aikana myydä vielä lisää kausikortteja seuraavilla hinnoilla:

1.7. – 7.8.2020                    99 €

8.8. –  4.9.2020                   109 €

5.9.2020=>                         160 € (125 € alennuslippuun oikeutetut)

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.