Vantaa Ducksilta uutispommi: Ankkaikoni Kankaanpää jatkaa

Vantaa Ducksilta uutispommi: Ankkaikoni Kankaanpää jatkaa

Lentopalloilun Mestaruusliigan kauteen 2019 – 2020 valmistautuvan Vantaa Ducksin fanit ja tukijat saavat helpottavan uutisen, yleispelaaja Toni Kankaanpää jatkaa ansiokasta pelaajauraansa. Vantaa Ducks on tehnyt hänen kanssaan kauden 2019 – 2020 kestävän sopimuksen. Toni Kankaanpään tuleva kausi on kolmastoista Korsossa. Kankaanpään liigaura alkoi aikanaan Rocksin joukkueessa vuonna 2001 21.1. pelissä savonlinnalaista East Volleyta vastaan. Hän on pelannut ulkomailla ammattilaisena Virossa, Kyproksella, Sveitsissä, Itävallassa ja Puolassa. Miesten maaotteluita on vyöllä 14 ja nuorten maaotteluita n. 50 ottelua. Kankaanpää on 35 vuotta ja pituudeltaan 194 cm. PuMa Volleyn kasvatti on yksi Mestaruusliigan kokeneimmista pelaajista. Kokeneena pelaajana ja hengenluojana hän on äärimmäisen tärkeä palanen ankkalauman johtajana. Toni tuo myös tukea ja turvaa nuoremmille pelaajille. Hän jaksaa pelaamisen lisäksi nostattaa fiilistä otteluissa ja vetää faneja mukaan yhä armottomampaan kannustukseen.

Toni ehti harjoitusrumban keskeltä kommentoida tulevaa kautta. ”Tavoitteenani on nauttia pelaamisesta ja treenaamisesta tulevalla kaudella. Autan nuoria pelaajia kehittymään ja kasvamaan isompaan rooliin joukkueessa. Toivon, että jokaisella meidän laajennetun joukkueen jäsenellä (pelaajat, valmentajat, staff, yhteistyökumppanit ja fanit) jää hyvä fiilis kauden jälkeen. Uusi päävalmentaja Juho Rajala on hyvin perillä lentopallon kehityssuunnista ja on myös kiinnostunut kehittämään itseään. Odotan, että opin tänäkin vuonna uusia temppuja ja taitoja Juhon valmennuksessa. Ankkojen pelityyli varmaankin mukautuu lopullisen rosterin varmistuttua, mutta pyrimme olemaan mahdollisimman yhtenäinen joukkue. Tavoitteemme on, että joukkue on tehnyt parhaansa jokaisessa harjoituksessa ja pelissä. Toivon itse, että olemme kevään 2020 yllättäjä”.

Petteri Laurila uurastaa hektisesti ankkarosterin puuttuvien sopimusten kanssa. Kauden ensimmäinen harjoituspelikin lähestyy. Vantaa Ducks matkaa Oripäähän ja siellä isäntänä on 3. syyskuuta varsinaissuomalainen pyörremyrsky, Hurrikaani. Harjoitusottelun jälkeen seuraavana viikonloppuna ankat osallistuvat Akaa Volleyn järjestämään Hunaja-turnaukseen, joka pelataan Toijalan Monarilla.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .