Maajoukkuetason passari Vantaa Ducksiin

Maajoukkuetason passari Vantaa Ducksiin

Lentopalloilun Mestaruusliigassa neljättätoista kauttaan aloittava Vantaa Ducks vahvistaa kokoonpanoaan maajoukkuetason passarilla. Israelin maajoukkueessa yli 50 maaottelua pelannut passari Michael Milstein siirtyy pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa pelaavaan ankkalaumaan. Milstein on 27-vuotias ja 190 cm pitkä. Hän on sekä Israelin ja Yhdysvaltojen kansalainen ja asuu Jerusalemissa. Hän on uransa aikansa edustanut Hapoel Mate Asheria, Ethnikos Aleksandropoulosia ja viime kauden Hapoel Kfar Safaa, joka sijoittui toiseksi Israelin liigassa ja Challenge Cupissa sijoille 5 – 8 . Hapoel Kfar Safa hävisi kultaisessa erässä Lakkapään kaataneelle Poitiersille. Vuodet 2013 – 2017 hän pelasi Grand Canyon Universityn joukkueessa.

Suomesta Michael sai viime kauden aikana tuntumaa, kun hänen tyttöystävänsä pelasi OrPon liigajoukkueessa. ”Vierailuni OrPossa pelaavan tyttöystäväni luona helpotti päätöstäni liittyä Vantaa Ducksiin. Urheilijana saunon paljon. Huippu-urheilijana se helpottaa palautumistani. Odotan innolla alkavaa kautta. Lentopalloa olen pelannut jo viisitoista vuotta. Nautin passarin roolin vastuullisuudesta ja saan tärkeimmässä roolissa ottaa johtajuutta pelistä. Esikuviani passarina ovat Brasilian Bruno, Iranin Maroof ja Ranskan Toniutti. Jokaisella passarilla on oma tyylinsä ja yritän oppia heiltä kaikilta. Viime kädessä pelaan tietysti omalla tyylilläni. Tavoitteeni tulevalle kaudelle on pelata menestyksellisesti Vantaa Ducksissa. Haluan kehittyä jokainen päivä. Olen kuullut vain hyvää Mestaruusliigasta ja odotan hyviä pelejä. Haluan auttaa omalta osaltani ankkoja mahdollisimman korkealle”.

Milsteinin tulo on tärkeä palanen Juho Rajalan valmentamalle joukkueelle. Petteri Laurilan työ viimeisten sopimusten tekemiseksi jatkuu ammattimiehen päättäväisyydellä. Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja antaa ankkafaneille hyvän säästövinkin. Vielä on aikaa muutama päivä hankkia tulevalle kaudelle kausikortti edullisesti. Panostamalla 89,- euroa Ducks-fani säästää jopa 71,- euroa. Kausikortin hinta on 31.8. alkaen 160,- euroa.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Seura, Vantaa Ducks and tagged , .