Vantaa Ducksin sopimuspelaajiksi Lauri Lehtonen ja Hassib Fowad Rezai

Vantaa Ducks on tehnyt sopimukset keskipelaaja Lauri Lehtosen ja liberona viihtyneen Hassib Rezain kanssa. Lauri Lehtonen on tuttu ankkafaneille jo viime kaudelta. Lauri tuurasi viime kaudella muutamissa otteluissa Atte Rissasta, ja teki ensimmäisen Mestaruusliiga-pisteensä Loimua vastaan 16.1.2019.. Keskipelaaja on 192 cm pitkä ja on viime vuodet pelannut ykkössarjaa Karhulan Veikoissa. Hän on kotoisin Varkaudesta. Laurin tavoitteet ovat murtautua tulevalla kaudella avauskuusikkoon.

”Toivon ehjää kautta. Pystyn tulevalla kaudella töiden ohella keskittymään kunnolla lentopalloon. Aion käyttää tämän mahdollisuuden. Esikuvani on serkkuni Jukka Lehtonen, jonka peliuraa ja otteita olen saanut seurata läheltä jo pienestä pojasta lähtien. Vantaa Ducksissa pelaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Kokeneemmat jyrät ovat osaavat tarvittaessa antaa hyviä neuvoja. Nuorten pelaajien kanssa ollaan hyvin samalla aaltopituudella. Joukkueessa annetaan mahdollisuus kasvaa huippu-urheilijana. Uskon siihen, että uusi päävalmentaja osaa auttaa ja edistää minua pelaajana. Odotan myös, että pystyisimme keskustelemaan avoimesti mahdollisilla huonoilla hetkilläkin ja luottamus säilyisi”.

Liberona viihtyvä Hassib Fowad Rezai pelasi viime kaudella Karhulan Veikoissa. Hän on kotoisin Afganistanista, mutta aloitti lentopallon 13-vuotiaana Iranissa, jossa silloin asui. Hän tuli Suomeen syksyllä 2014 ja on Suomen kansalainen. Opinnot ovat loppusuoralla XAMK:ssa, jossa hän opiskelee tietoverkkojen kyberturvallisuutta. Hassib pitää enemmän läheistensä käyttämästä Fowad nimestään, koska se tarkoittaa sydäntä. ”Olen pelannut Suomessa lentopalloa syksystä 2014 lähtien, neljä kautta Karhulan Veikoissa ja puoli kautta Kouvolan Lentopallossa. Tavoitteeni on auttaa seuraa tulevalla kaudella. Olen tullut Vantaa Ducksiin kehittymään enkä pelkää haasteita. Uskon, että tulevasta kaudesta tulee hyvä niin joukkueelle kuin itselleni. Päävalmentaja Juica Rajala pitää hyvää kuria meille harjoituksissa, mutta on luonut samalla rentoa ilmapiiriä. Tuo on mielestäni hyvä yhdistelmä meille pelaajille. Halusin osittain tulla seuraan juurikin Juican takia, joka on pelannut aikanaan monta vuotta liberona Mestaruusliigassa. Voin varmasti oppia häneltä monta juttua. Minulla ei ole tiettyä esikuvaa, mutta yritän oppia jokaiselta huippupelaajalta jotain hyvää”.

Petteri Laurila jatkaa päättäväisen pontevasti sopimusten viimeistelyä, joten nyt julkaistun seitsemän pelaajan lisäksi on tulossa lähiaikana lisää sopimusjulkistuksia.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Seura, Vantaa Ducks and tagged , , .