Vantaa Ducksin pelipaitahuutokauppa

Vantaa Ducksin pelipaitahuutokauppa on päättynyt

Huuda suosikkisi pelipaita ja tue joukkueen tulevan kauden rakentamista. Osana taloutensa vakauttamista Ducks käynnistää pelipaitahuutokaupan.

Seuran puheenjohtaja Ari Koskenoja on liigan taustaryhmänsä kanssa käärinyt hihat ja aloittanut tulevan kauden joukkueen kasaamisen. Taloudellisiin haasteisiin on jo tartuttu käynnistämällä kannattajajäsenkampanja. Hyvää työtä viime kaudella tehnyt valmentaja Juho Rajala jatkaa. – Täytyy uskoa tulevaan ja tukea toisiamme, Ari Koskenojan toteaa painokkaasti.

Jokaiselle Ankkafanille löytyy Vantaa Ducksin joukkueesta oma suosikkipelaaja, ja nyt sinulla on mahdollisuus huutaa suosikkisi aito pelipaita sekä samalla tukea joukkueen tulevan kauden rakentamista. Huutokaupassa myymme kaikkien kymmenen suomalaispelaajan viime kauden game worn -pelipaidan. Kampanja käynnistyy perjantaina 10.4. ja päättyy maanantaina 20.4.2020.

Kampanjan etenemistä voit seurata sosiaalisen median kanavissamme sekä tällä sivulla. Ilmoitamme johtavat huudot aina päivittäin ja korkeimman tarjouksen esittänyt voittaa pelaajan paidan itselleen.

Näin huudat itsellesi suosikkipelaajasi pelipaidan

Pelipaidan huutaminen tapahtuu lähettämällä yksityisviestiä joko joukkueen Facebook- tai Instagram-tilillä tai sähköpostilla osoitteeseen ducksliiga@gmail.com. Lisääthän sähköpostin otsikoksi “Pelipaitahuutokauppa” ja kerrot, kenen pelaajan pelipaidan huudat ja millä hinnalla.

Jokaisen pelipaidan lähtöhinta on 50 euroa eikä huudoilla ei ole ylärajaa. Hyväksyttävä korotus johtavaan huutoon on aina vähintään 5 euroa ja paita lähetetään korkeimman tarjouksen esittäneelle. Huomioithan, että tarjouksesi on sitova. Huutokauppa päättyy maanantaina 20.4.2020, jolloin päivitämme johtavia huutoja tälle sivulle sekä sosiaaliseen mediaan useamman kerran aina iltaan saakka.

Kampanjan päätyttyä otamme yhteyttä voittajiin ja pyydämme lähettämään osoitteen, johon paita voidaan toimittaa. Huudettu paita maksetaan ennen postitusta Korson Vedon tilille FI2712213007200335. Maksettaessa viestikenttään kirjoitetaan huudetun paidan numero ja pelaajan nimi. Postituksesta aiheutuvat kulut hoidamme puolestasi.

Voittaneet huudot

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook ja Juho Rajala

Posted in Vantaa Ducks and tagged , .