Kannatusjäsenille Ruutu plus kahdeksi kuukaudeksi

Kannatusjäsenille Ruutu plus kahdeksi kuukaudeksi

Ennen aikojaan päättynyt lentopallokausi on aiheuttanut monelle urheiluseuralle taloudellisia huolia, niin myös Korson Vedolle ja lentopallon Mestaruusliigaa pelaavalle Vantaa Ducksille. Samalla monet jäävät kaipaamaan myös television urheilutarjontaa.

Mestaruusliigan otteluja näyttävä Ruutu plus on päättänyt tulla omalta osaltaan seuroja vastaan. Korson Veto tarjoaa nyt uusiksi kannatusjäseniksi liittyville kahden kuukauden katseluajan Ruutu plus palvelusta ilmaiseksi. Edun arvo on 18,90. Ruudusta voi katsoa muun muassa päättyneen kauden ottelutallenteita ja muistella niin hyviä kun vähän heikompia hetkiä.

Kannatusjäsenyyden hinta on 50 euro. Sen lisäksi, että 50 ensimmäiselle uudelle jäsenelle tarjoamme Ruutu plussan, kannatusjäsen saa alennuksia ensi kauden ottelulipuista ja kausikortista.

Tee näin: Maksa Korson Vedon tilille FI2712213007200335 kannatusjäsenmaksun 50 euroa ja kirjoita viestikenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Saatuamme maksusi lähetämme sinulle koodin, jonka avulla saat ladattua Ruudun ja sen palvelut.

Jotta Korsossa myös ensi kaudella pelattaisiin pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa tarvitsemme nyt faniemme tukea. Liittymällä kannatusjäseneksi voit omalta osaltasi olla mukana takaamassa toiminnan jatkumisen.

Jatkamme tulevina viikkoina Vantaa Ducksin toimintaedellytysten rakentamisen tulevaa kautta ajatellen. Tähän työhön tarvitsemme kaikkien fanien tuen.

Ruudun kautta seuralle on tullut myytäväksi katselukoodeja, jotka oikeuttavat kahden kuukauden Ruutu+ -tilaukseen. Ostamalla katselukoodin seuran kautta, seura saa koko ostosumman itselleen. Ruutu+ -tilauksella näkee valtavan viihdeohjelmien kokonaisuuden sisältäen suurimpia kotimaisia viihdeohjelmia, kansainvälisiä suosikkeja, suuren leffakirjaston ja valtavasti lastenohjelmia.

 Koodien käyttö osoitteessa www.ruutu.fi/lahjakortti Koodin aktivointi antaa 2kk Ruutu+-katseluoikeuden (arvo 19,90 €) ja se päättyy automaattisesti. Koodia ei voi yhdistää olemassa olevaan tilaukseen. Koodien aktivointi tulee tehdä 30.4.2020 mennessä.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks and tagged .