Vantaa Ducks jatkaa kahden Katteluksen taktiikalla

Vantaa Ducks jatkaa kahden Katteluksen taktiikalla

Lentopalloilun Mestaruusliigassa kauteensa valmistautuva Vantaa Ducks jatkaa kahden Katteluksen taktiikalla. Yleispelaajakaksikosta Kalle aloittaa jo viidennen kautensa ja Ville toisen kautensa pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa pelaavassa ankkajoukkueessa.

Kalle summaa tuntemuksiaan

Olen tyytyväinen kauteen. Oli hienoa päästä pelaamaan. Totta kai kauden loppuminen 4. sijaan jäi hyvällä tavalla kaivelemaan. Olen monipuolinen pelaaja ja sanoisin että se on suurin vahvuus. Tämän lisäksi syöttö kulki viimekaudella ihan hyvin. Kehitettävää löytyy vielä kaikilta osa-alueilta.

Kyllähän lentopallon pelaaminen on sen verran hauskaa, että pelit Korona-aikanakin sytyttivät aina. Tottakai yleisön tuoma fiilis ja tuki olisi ollut todella mukava varsinkin playoffeissa.

Luulen että viimekaudella ylitimme suurimmaksi osaksi ihmisten odotukset ja saimme siitä kyllä paljon lisää itseluottamusta. Lähdetään tekemään samanlaista temppua myös tulevalla kaudella.

Olen viihtynyt Ducksissa hyvin. Joukkue on täynnä mukavia kavereita ja joukkuehenki on ollut koko ajan loistava. Vantaa Ducksin toiminnassa ei kerta kaikkiaan ole mitään valittamista. Kun tautitilanne oli pahimmillaan, päästiin silti harjoittelemaan ja vältyttiin lomautuksilta. Tavoitteeni on kehittyä ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan.

Valmentaja Juho Rajala on tyytyväinen Kalleen jatkamiseen. – Hienoa, että Kalle halusi jatkaa vielä Ducksissa, vaikka ottajia olisi ollut muuallakin. Hyökkäys- ja syöttöpelaamiseen hän tuo todella mukavasti lisää tehoja. Kalle on aika rauhallinen eikä hirveästi stressaile asioista. Samalla hän on kuitenkin valmis tekemään töitä kehittymisen eteen ja pystyy oppimaan aika nopeastikin uusia asioita. Ehkä selkeimmät kehityskohteet ovat vielä vastaanotto- ja torjuntapuolella, vaikka niidenkin kanssa on Kalle mennyt eteenpäin joka kausi.

 

Ville-veli summaa tuntemuksiaan:

Pelaaminen liigassa oli paljon kovatasoisempaa ja nopeampaa kuin 1-sarjassa, mutta kovatasoisten treenien ansiosta pelirytmistä sai nopeasti kiinni. Vahvuuteni pelaajana on kova asenne ja periksiantamattomuus. Minulla on kaikilla osa-alueilla vielä kehitettävää.

Tunnelma peleissä oli kovin erilainen, kun yleisöä ei ollut, mutta kaikesta huolimatta ei ollut mitään vaikeuksia motivoitua. Toivottavasti ensi kaudella saadaan Lumo täyteen!

Onnistunut kausi toi paljon uskoa tulevaan. Neljäs sija kuitenkin jätti nälkää ja ensi kauteen lähdetään parantamaan sijoitusta. Olen viihtynyt Vantaa Ducksissa todella hyvin. Joukkuehenki on ollut koko ajan todella hyvä ja seura on hoitanut asiat esimerkillisesti vaikeista ajoista huolimatta.

Tavoitteeni lentopalloilijana on päästä niin pitkälle kuin mahdollista.

Valmentaja Juho Rajala odottaa Villen nousevan ensi kaudella suurempaan rooliin kuin menneellä kaudella. – Jäi vielä kohtuu pienelle vastuulle pelillisesti, mutta tekemisen taso sellaisella tasolla, että kehitystä tapahtuu väkisinkin. Villen asennetta kuvaa parhaiten, että hän on nuori ja näläkänen.

Nuoren pelaajan kohdalla aina vähän kaikki ominaisuudet vaativat parantamista. Näkisin, että ennen kaikkea Villen pitää löytää se oma tapa pelata tätä peliä. Ymmärtää omat vahvuudet ja rajoitteet ja pyrkiä muodostamaan niiden kautta omanlaisensa pelityyli.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.