Nyt juhlitaan 90-vuotista Korson Veto ry:tä! Vantaa Ducksin vieraaksi lauantain juhlaotteluun tulee Raision Loimu

Nyt juhlitaan 90-vuotista Korson Veto ry:tä! Vantaa Ducksin vieraaksi lauantain juhlaotteluun tulee Raision Loimu

Lentopallon Mestaruusliigan kauden 2023-2024 runkosarja saa Vantaan Korson Lumossa arvoisensa päätöksen. Vantaa Ducksin emoseura juhlii kunnioitettavaa 90 vuoden toimintaansa 9.3. klo 17.00 alkavalla juhlaottelulla. Historiaa ja toimintaa juhlitaan ns. työn merkeissä. Lentopallo on 2000-luvun alusta ollut valtakunnallisesti Korson Vedon näkyvintä toimintaa. Mestaruusliiga-tasolla on vantaalaiskorsolainen joukkue pelannut jo lähes kaksikymmentä vuotta. Juhlaottelussa on paikalla Korson Vedon keväällä 2004 pronssia voittaneen joukkueen jäseniä. Mitali on toistaiseksi seuran kovin saavutus Mestaruusliigassa. Vantaa Ducksin joukkue kapteeni Joona Väänäsen johdolla joukkue kunnioittaa juhlaa pelaamalla pronssikauden retropaidoissa kaksi ensimmäistä erää. Pelaajakohtaisista retropaidoista järjestetään huutokauppa pelin jälkeen. Juhlaottelun pitkän erätauon alussa esittäytyvät Korson Vedon lentopalloa pelaavat juniorijoukkueet.

Raision Loimu on Mestaruusliigan kestomenestyjä, jota valmentaa Korson Vedon valmentajanakin toiminut Kari Raatikainen. Joukkueen kovin pallontappaja on hakkuri Ali Fazli. Liberona pelaa taitava Esko Vuorinen, joka on myös esiintynyt Vantaa Ducksissa. Vaativaakin lentopallon katsojaa tyydyttävät passari Tomi Saarisen, yleispelaaja Aapeli Koukin ja keskipelaaja Aleksei Zhbankovin esitykset.

Juhlaottelu tuo varmasti lisävärinää joukkueelle totesi Juho Rajala tiedotuksen ennakkohaastattelussa. – ”Historiaa pitää aina kunnioittaa.  Treenaus on keskiössä lähipäivinä niin juhlaottelua ennen ja sen jälkeen. Yo-kirjoitusten takia harjoittelu Lumossa tapahtuu ensi viikolla lohkossa. Hölkkäreiden vähentämiseen ja fokuksen pitämiseen lääke on harjoittelu, ei niihinkään muuta tapaa ole. Vaikka panokset kovenevat, niin on elettävä hetkessä ja säilytettävä rento fiilis. Loimun kaatamisen taikasanat ovat talk is cheap. Tekoja se ennen kaikkea vaatii, jos meinataan peli  voittaa”.

Tervetuloa juhlaotteluun. Näytetään yhteisöllisyyden voima. Onnittelulippu 29 €: sisältää sisäänpääsyn otteluun sekä onnittelun 90-vuotiaalle seuralle nuorisotyön hyväksi. €Käy lippukaupoilla ja osta joko onnittelulippu tai tavallinen lippu 19/15 € Lippu.fistä https://www.lippu.fi/event/vantaa-ducks-lentopallon-mestaruusliiga-monitoimikeskus-lumon-liikuntahalli-17652284/ .

Yhteistyökumppanimme voivat myös ohjata onnittelunsa Ruudun TV-lähetyksessä pelin väliajoilla näkyvään Onnittelulistaan. Tämä sisältää yrityksen logon näkymisen hintaan 300 € + alv 24 %. Yhteistyökumppani ota yhteys Ari Koskenojaan puh. 05064478 tai sähköpostilla koskenojaa@gmail.com .

Vantaa Ducksin kausi ei ole sujunut kuin Hannu Hanhen elämä Ankkalinnassa. Runkosarjan esitykset vievät joukkueen ensi viikon lopulla alkaviin esikarsintoihin, jossa vastaan asettuu joko Karelian Hurmos tai TUTO Volley. Esikarsintojen ottelusarjan kotipelit pelataan Vantaan Energia-Areenalla 18.3. ja 22.3. Esikarsinnat pelataan paras viidestä systeemillä.  Joten kolmella voitolla joukkue säilyttäisi Mestaruusliigan paikan ja pääsisi kesälaitumelle.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.