Ducks-fanit valitsivat Ville Katteluksen kummipelaajaksi!

Ducks-fanit valitsivat Ville Katteluksen kummipelaajaksi!

 

-Tuntuu todella hyvältä, että valinta osui minuun! Se on minulle suuri kunnia ja varmasti myös mun pelipaidan hienoin yksityiskohta. Näin kommentoi iloisena Vantaa Ducksissa neljännen kautensa aloittanut yleispelaaja Ville Kattelus. Ville sai eniten ääniä kummipelaajakampanjassa.

 

Vantaa Ducksin ja Hurrikaanin välisen ottelun pelaajaesittelyssä Lumon lauteilla kokoontunut yleisö sai taputtaa fanien oman kummipelaajan kentälle. Villen pelipaidan numero 2 selkämykseen on lisätty teksti ”Ducks-fanien kummipelaaja”.

 

Kummipelaajan tavoitteet ovat selkeät. -Tavoitteeni on kehittyä lentopalloilijana ja ihmisenä mahdollisimman paljon sekä auttaa joukkuetta menestymään parhaani mukaan.

Rohkeus taitaa tulla minulla aika luonnostaan. Se on varmasti kehittynyt junnuvuosina paljon, kun pienenä pelasin myös itseäni vanhempien kanssa.

 

Kovana tuulettajana tunnettu Ville opiskelee pelaamisen ohella kuntoutuksen ohjaajaksi. – Opiskelu ja lentopallon pelaaminen sopivat yhteen hyvin. Suurin osa opinnoistani tapahtuu etäopiskeluna, niin se helpottaa aika paljon.

 

– Kasvattajaseurani on Keimolan Kaiku. Minulla on ollut monta tärkeää valmentajaa junnuvuosina, mutta isoimpana ja pitkäaikaisimpana vaikuttajana ehdottomasti Teuvo Nikkinen.

 

-Olen viihtynyt Ducksissa loistavasti. Olen Vantaalta kotoisin ja täällä on aina ollut hyvä olla. Haluan kiittää ankkafaneja kummipelaajavalinnastani! Nähdään Lumossa!

 

Villellä on vielä matkaa isänsä Juha Katteluksen liigapelimäärään, joka on 459. Veli Kalle lähestyy 200 ottelun ja Ducks-fanien tuore kummipelaaja 100 ottelun rajapyykkiä. Kummipelaajaksi valinta siivittää osaltaan Villen peliuraa ja antaa lisämotivaatiota.

Tähän mennessä kummipelaajakampanjaamme ovat tukeneet seuraavat fanit: Eino Laurila, Heini Manninen, Kaisa Koivula, Katarina Koivisto, Ville Ijas, Karoliina Niemi, Pekka Krook, Eija Koskenoja, Sole Seppälä, Kalevi Mäkelä, Sami Heikkiniemi, Inga-Lill Mäkelä, Tiina Laakso, Heimo Kulmala, Juhani Savolainen, Marketta Savolainen, Esa Parviainen, Anneli Koskinen, Jouko Koskinen, Jukka Hako, Hannu Särkkä, Jari Hussa ja Nina Salmijärvi.

Vantaa Ducks kiittää sydämellisesti kaikkia kummipelaajakampanjaamme osallistuneita. Voit edelleen tukea kampanjaamme maksamalla 50 € osuuden liigajoukkueemme tilille FI 69 1221 3000 1072 30.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.