Ehdottomasti yks kauden suurimmista ennakkosuosikeista Hurrikaani on todella hyvä mittari Vantaa Ducksille lauantaina Lumon hornankattilassa

Ehdottomasti yks kauden suurimmista ennakkosuosikeista Hurrikaani on todella hyvä mittari Vantaa Ducksille lauantaina Lumon hornankattilassa

 

Lauantaina 28.10.2023 on Vantaan Korson Lumossa luvassa hieno lentopallon Mestaruusliigan ottelu. Vieraaksi tulee Olli Kuoksan valmentama Loimaan ja saviseudun ylpeys Hurrikaani. Ottelu alkaa klo 17.00 ja pelaajaesittelyn aikana selviää kuka on tämän kauden Ducks-fanien kummipelaaja. Valmentajien pelin asetelmia luotaava haastattelu alkaa kahvion viereisessä mediapisteessä klo 16.30. Pelissä on erityistä panosta, kun ottelu on Mestaruusliigan runkosarjapelin lisäksi myös Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen peli. Pelin voittaja etenee Suomen Cupissa puolivälierävaiheeseen. Vantaa Ducksia varmasti kiinnostaa parin cup-ottelun päässä siintävä lopputurnaus Final Four.

 

Hurrikaani on viime kaudesta uusiutunut valmennusta myöten. Olli Kuoksan apuna on kokenut Juha Lönnqvist, joka johdatti kaudella 2003-2004 Korson Vedon pronssille. Yleispelaajaguru Greg Petty siirtyi Akaa-Volleysta ja Eetu Häyrinen sekä Nuutti Niinivaara Karelian Hurmoksesta Loimaan parrasvaloihin. Löytyy joukkueesta myös Joona Väänäsen veli Leevikin. Nimet Miika Haapaniemi, Troy Gooch, Kasimir Vuorinen, Nooa Marttila, Alex Horn, Matti Köykkä Väinö Rahko ja Santeri Välimaa herättävät kunnioitusta ja ankkojen höyhentakki on napitettava tiukasti. Vantaalla on valmistauduttava nöyrään ja sinnikkääseen omaan peliin. Pistettäkään ei ole ilmaiseksi tarjolla. Ei ihme vaikka Valtteri Arran ja Anssi Rämön pumpulisissa unissa jo koristellaan Loimaan toria keltaisilla ja mustilla vappupalloilla mestaruusjuhliin.

 

Hurrikaani on saalistanut kuusi sarjapistettä, kun taas Vantaa Ducksilla on vyöllä 3 sarjapistettä. Mielenkiintoa peliin tuo, että Ducksin paidassa esiintyy loimaalaisille enemmän kuin hyvän päivän tuttu, Lauri Vanhanen. Ducksin peli hakee vielä tulvivan joen tavoin uomaansa.

Edellinen ankkojen kotipeli kääntyi lopulta Ducksin voittoon erin 3-2. Eli lauantaina on mahdollisuus lähteä rakentamaan voittoputkea. Pelin infernaaliset panokset mittaripeliä myöten tuovat omat haasteensa. Mitä henkiseltä kantilta vaaditaan lauantaina? – Lauantaina likoon lyödään kaikki mahdollinen. Sitähän se henkinen puolikin on, valmistautumista, totesi valmentaja Juho Rajala keskiviikon harjoitusten jälkeen.

 

Keskipelin vähäisyyden Rajala ottaa omaan piikkiinsä eikä syötön vastaanoton ailahteluun.- Ei, kyllä se syy on siinä että ei olla harjoiteltu sitä riittävästi ja siitä on tietenkin vastuu minulla.

 

-Hurrikaani on todella hyvä mittari meille. Ehdottomasti yks kauden suurimmista ennakkosuosikeista ja me saadaan tilaisuus kohdata heidät kotikentällä Suomen Cupin 1. kierroksen pelissä. Upea mahdollisuus meille kaiken kaikkiaan. Kyl me aika perusjuttujen parissa treenisalilla tämä viikko on vietetty. Rajala jatkaa, että pieniä juttuja siellä sun täällä pyritään parantamaan ja lauantaina sit nähdään mitä ollaan saatu aikaiseksi.

 

Edellisen lauantain Turussa pelatusta ottelusta ei mitään suurta hyvänippua voi Hurrikaani-peliin ottaa. -Toki esimerkiksi meidän vastaanotto oli hyvää edellisessä pelissä, mutta syöttöjoukkueena Hurrikaani on aika täysin erilainen.

 

Pienet karvaiset eläimet kuten orava ovat tulleet niin Li Anderssonin kuin Juho Rajalankin sanastoon. – Tottakai oravan sinnikkyydestä on myös opittavaa ja ehken oravaa aikonut käyttää minään metaforana, niin kyl sitä valmentajan myös nauttii niistä hetkistä, kun pääsee niistä pettymyksistä eteenpäin. Ja sitä eteenpäin menemistä me lähdetään tavoittelemaan lauantaina.

 

Lippuja voi ostaa ennakkoon nettiosoiteesta https://www.lippu.fi/event/vantaa-ducks-lentopallon-mestaruusliiga-monitoimikeskus-lumon-liikuntahalli-17648668/ .

 

Korson Vedolla ja Vantaa Ducksilla on myös käynnissä tavara-arpajaiset. Palkintona Helkaman E-Aino pyörä, jonka arvo on 2590 € ja 4 kpl kausikortteja, joiden arvo on 192,50 €/kpl. Lauantaina voit ottelun lomassa osallistua arpajaisiin ostamalla arpoja hintaan 5 €/kpl. Myyntiaikaa on 30.11.2023 asti.

 

Vaikka fanit ovat valinneet kummipelaajansa, niin voit edelleen tukea kummipelaajakampanjaamme maksamalla 50 € osuuden Korson Vedon liigajoukkueen tilille FI69 1221 3000 1072 30 . Laita viestikenttään sana kummipelaaja.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.