Ankkojen lentosääennuste: Loimaan korkeudella hirmumyrskyvaroitus

Lentopalloilun Mestaruusliiga jatkuu Vantaa Ducksin osalta sunnuntaina 26.2. klo 17.00 Loimaalla. Vastaan asettuu hirmukunnossa riehuva sarjajohtaja Hurrikaani. Hurrikaani kaatoi Siilinjärvellä Savon ylpeyden Sampo Volleyn lähes murskaavin lukemin. Sampon kirkkaana loistanut tähti Andrus Raadik himmennettiin hurrikaanimaisin ottein. Vantaa Ducks on sarjassa seitsemäntenä ja janoaa runkosarjan loppupeleissä lisää voittoja. Nälkäinen ankkaparvi tavoittelee kuumeisesti paikkaa puolivälieriin, mutta lisää voittoja pitää saada. Loimaan infernaalisessa hornankattilasta voiton hakeminen lähentelee mahdotonta tehtävää, mutta taitava ja fiksu ankka voi lentää sulkiaan menettämättä vaikka Hurrikaanimyrskyn silmässä.

Vantaa Ducksin syksykausi meni kuin lettukestit Strömsön aurinkoisissa juhannusjuhlissa. Voittoja tuli ja sarjataulukossa oltiin kärkipaikoilla kierros kierroksen jälkeen. Vuoden vaihteen jälkeen on voittoja kertynyt vasta kaksi: Raision Loimusta ja Rantaperkiön Iskusta. Hospitaalihelmikuu ei ole talttunut pelkällä tiikerisalvalla ja kinesioteipillä. Avainpelaajia on ollut sivussa toipilaina ja nuoremmat ankat ovat olleet kovan paineen edessä. Miro Määttänen totesi LEKA-tappion jälkeen, että joukkue sortui pelaamaan toimistolentopalloa. Loimaan pyhätössä ei toimistolentopallolla montaa pistettä erää kohti saada. Ainoa ase on löytää ankanraivo ja pelata fiksua lentopalloa. Hurrikaanin päävalmentaja Lauri Rantanen on virittämässä porukkansa sellaisen iskuun, että kevään päätteeksi ”poika” siirtyy Loimaalle. Suomen taitavin ja tehokkain kellokauppias Valtteri Arra on jo viritellyt valmiiksi lennokkaita iskulauseita, joilla Loimaan torille kokoontuva fanijoukko villitään mestaruusjuhlissa.

Vantaa Ducksin takana sarjataulukossa vaanivat Rantaperkiön Isku, LEKA Volley ja Raision Loimu. Ankkojen edellä ovat vielä iskuetäisyydellä Etta ja Team Lakkapää. Ducksin päävalmentaja Ismo Tuomisella meriittejä riittää, joten ”Iska” varmasti löytää lääkkeet, joilla ankkoihin hetkellisestä juurtuneesta toimistolentopalloviruksesta päästään eroon. Sunnuntain verkon toiselle puolelle asettuu kovia nimiä Mikko Oivasesta Eemeli Koukiin. Huippujoukkueen haastaminen on selkeä tavoite sunnuntaille ja sitä kautta hyvän pelivireen palauttaminen runkosarjan loppuihin otteluihin.

Hurrikaanin kohtaamisen jälkeen on seuraavana viikonloppuna vuorossa vieraspeli VaLePaa vastaan Sastamalassa. Keskiviikkona 8.3. on seuraava kotipeli ja vastaan asettuu klo 18.30 alkavassa pelissä Etta Oulu.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.