Ankkojen tuplapeliviikonloppu huipentuu isänpäivän juhlapeliin PerPoa vastaan Lumossa!

Ankkojen tuplapeliviikonloppu huipentuu isänpäivän juhlapeliin PerPoa vastaan Lumossa!

 

Vantaa Ducksin alkukausi on ollut vuoristoratamainen, jota on sävyttänyt joukkueen pelejäkin siirrellyt terveystilanne. Edessä on tuplapeliviikonloppu: lauantaina 12.11. isäntänä on Akaa-Volley juhlapelissään, jossa jäädytetään seuralegenda Joni Mikkosen pelipaita. Akaa Areenalla Viialassa on varmasti juhlan tuntua, kun Urjalassa asuva taituri saa arvoisensa seremoniat. Joukkueiden kohtaaminen lokakuun alussa Lumossa oli yleisöön menevä viihdyttävä viisieräinen thrilleri. Onko Vantaa Ducksilla etua siitä, että Akaa-Volley pelasi viikolla europelin Azoreilla? Tähän on Rajalalla valmis vastaus – Tuskinpa tuosta mitään suurta etua meille on vaikka Akaan pojilla saattaa alla pientä matkarasitusta ollakin. Mun mielestä kaikki joukkueet on kaadettavissa, vaikkei se missään tapauksessa helppoa tule olemaan.

 

 

Sunnuntaina 13.11. klo 17.00 pelit jatkuvat Vantaa Korson Lumo-hallissa, jossa vastaan asettuu Napapiiriltä tuleva Perungan Pojat eli PerPo. Joukkue on vahvistunut ja uudistunut. Aiemmilta kausilta tutut vaisut peliesitykset ovat taakse jäänyttä historiaa. PerPo on palaamassa kohti historiansa suuruuden vuosia. Lokakuun lopun nelostien derbyssä Lapin Urheiluopistolla PerPo oli vahvempi erin 3-2. Gustavsson syötti pelissä 7 ässää. Vantaa Ducksin päävalmentaja Juho Rajala luonnehtii sunnuntain vastustajaa: – PerPolla on hyvä hakkuri joka kantaa isoa vastuuta ja toinen keskitorjuja hyppäis luultavasti verkon yli, jos vaan sais. Parasta saadaan siinäkin pelissä latoa tiskiin, jos pisteitä meinataan napsia. Joukkueiden valmentajat ovat ennakkohaastattelussa klo 16.30 kahvion viereisessä mediapisteessä.

 

PerPon ykköspajavasara on Fredric Gustavsson. Häntä avustavat yleispelaajat Järnvall ja Shurdhi sekä keskipelaajat Wetter ja Berggren. Liberona häärii Miro Rasinperä ja passarina Lasse Jäntti. Joukkue on sarjassa kuudentena ja pelaa lauantaina Sastamalassa pelin VaLePaa vastaan.

 

Päävalmentaja Juho Rajala pohti ennen tuplapeliviikonloppua joukkueen tilannetta: – ”Verrattuna viime viikkoihin ainaki porukka on kivasti lisääntynyt ja sitä myöden päästy harjoittelemaan enemmän pelillisiä harjoituksia. Eli suunta ehdottomasti on oikea.” Kysyin Rajalalta, nähdäänkö liigan pörröisin pelaaja Atte Kyrölä vielä kauden aikana ankkapaidassa. Tilannetta Rajala pohti seuraavasti: – Se tullaan valitettavasti näkemään vasta tulevaisuudessa. Kyllä mä rehellisesti toivon, että ei ainakaan sen takia, että meillä on 5 miestä rosterissa ja tarvitaan sen takia apuja. Ja on siinä pari muutakin mutkaa matkassa, mutta varsin hyvässä yhteisymmärryksessä tässä hänen tilanteen suhteen mennään.

 

Ankoille tuplapeliviikonloppu on jälleen mahdollisuus kartuttaa pistepussia. Sarjataulukossa sijoilla 6-10 seurat ovat neljän pisteen sisällä. Voitolla ei aina tarvitse lähteä yöhön. Sillä pääsee myös parantamaan sarjasijoitusta, joka on tällä hetkellä kymmenes. Näyttääkö Vantaan ylpeys Napapiirin sankareille kaapin paikan?

 

Sunnuntaina on isänpäivä ja juhlapeliin Lumon liikuntahalliin Vantaa Ducks toivottaa tervetulleeksi pääkaupunkiseudun lentopalloseurojen junioripelaajat. Pelaajilla on mahdollista juhlistaa isänpäivää tuomalla isä mukaan peliin. Isän lippu maksaa juniorin seurana vain seitsemän euroa Lumon lippupisteestä ostettuna. Juniorit alle 16 v. pääsevät ilmaiseksi otteluun. Ennakkoliput ottelutapahtumaan ovat ostettavissa Lippu.fi:stä https://www.lippu.fi/artist/vantaa-ducks/

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Uncategorized.