Vantaa Ducksilla Ville Kalle merkitsee lentopalloilevaa duoa

Vantaa Ducksilla Ville Kalle merkitsee lentopalloilevaa duoa

Lentopalloilun Mestaruusliigassa kauteen valmistautuva Vantaa Ducks täydentyy veljeksillä. Ankkafaneille tuttu Kalle Kattelus saa seurakseen pikkuveljensä Villen. Molemmat muuten pitävät räpistä. Toki Ville Gallen ja Jaren räppi on ollut Vantaa Ducksin kotiotteluissa digitaalisessa lukituksessa. Kallen ja Villen isä Juha muistetaan Korson Vedon kauden 2003 – 2004 pronssijoukkueesta. Joko kahden Katteluksen taktiikalla Vantaa Ducks toistaisi kevään 2004 ihmeen. Veljeksillä löytyy junnuvuosilta taustaa pääkaupunkiseudulla Keimolan Kaiun riveistä. Kummankin suosikkielokuvat saattavat ennustaa veljeksille toimintaelokuvien tähtirooleja.

Yleispelaajan tontilla viihtyvä Kalle Kattelus aloittaa ankkamiehistössä jo neljännen kautensa. Liigaotteluja nuorella konkarilla on takana jo reilut sata. Kallelle viime kauden päättyminen kesken tuntui raskaalta. – Totta kai oli iso pettymys, kun jäi vielä sellainen fiilis, että vaikka pelattiin hyviä pelejä loppukaudesta, niin se se paras olisi ollut vielä tulossa. Uskon, että pleijareissa oltaisiin oltu kova vastus kelle tahansa. Olen tyytyväinen kauteen. Joukkueessa vallitsi kauden läpi hyvä ilmapiiri. Otin mielestäni askeleen eteenpäin pelaajana. Siitä totta kai iso kiitos myös Juholle, joka toi paljon uutta harjoituksiin ja pelaamiseen.

Uuteen kauteen valmistautuminen on Kallella hyvä vauhdissa. – Saatiin hyvät treeniohjelmat Ducksilta, mitä on pystynyt tekemään, vaikka ei olekaan aina salille päässyt. Tulevan kauden tavoite on mennä pelaajana eteenpäin ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Mielenkiintoinen tilanne pelata pikkuveljen kanssa samassa joukkueessa, kun ei oikeastaan aikaisemmin ole pelattu. Mielielokuvani on vaikka Tarzan ja tykkään kuunnella kaikenlaista rap-musiikkia.

Ville Kattelus aloittaa Mestaruusliiga-uransa tekemällä sopimuksen Vantaa Ducksin kanssa. Viime kauden pelasi vuonna 2002 syntynyt Ville yleispelaajana ykkössarjaa Kuortaneen Urheiluopiston joukkueessa. – Pelaaminen Mestaruusliigassa on aina ollut unelma. Sopimus tuntui hienolta, kun olen lähes koko elämäni käynyt katsomassa pelejä Lumossa. Ensimmäiselle kaudelle tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja myös auttaa joukkuetta menestymään.

Villellä on tavoitteet korkealla. – Haluan päästä lentopallossa niin pitkälle kuin mahdollista. Kallen kanssa pelaaminen tuntuu ihan kivalta. Ollaan aina tultu hyvin toimeen. Lapsuuden suosikkielokuva Kung Fu Panda toimii aina. Pelaajaidolini on yhdysvaltalainen Taylor Sander.

Vantaa Ducksin valmentaja Juho Rajala luonnehtii veljesten sopimuksia. – Kalle tulee varmasti olemaan meillä se hyökkäävämpi yleispelaaja, ja jos pystyy kehittämään monipuolisuuttaan muussa pelaamisessa, niin tulee olemaan vielä iso pelaaja meille ensi kaudella. Aika kuitenkin näyttää mikä se lopullinen rooli tulee olemaan. Kalle on aika rauhallinen persoona ja osaa ottaa pelin sopivan rennosti. Pieni ripaus rohkeutta lisää, niin Poika tulee olemaan ensi kaudella erittäin kova.

Villen roolin Juho Rajala näkee olevan yleispelaaja tai libero. – On erittäin hienoa, että nuori pelaaja on itse valmis tekemään hommia molempien roolien parissa. Selvää tietenkin on, että Ville lähtee haastajan roolissa liikkeelle, mutta häntä jo hieman tuntien, asenteesta se ei tule jäämään kiinni. Ville on kova taistelija ja erittäin motivoitunut urheilija eikä homma ainakaan yrittämisestä tule jäämään kiinni. Sen kaltainen pelaaja, joita hyvin harvassa joukkueessa on liikaa.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .