Vantaa Ducks vahvalla asenteella keskiviikkona Tiikereiden kimppuun

Vantaa Ducks vahvalla asenteella keskiviikkona Tiikereiden kimppuun

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Vantaa Ducks kohtaa keskiviikkona 8.1. Vantaan Korson Lumon hornankattilassa Tiikerit klo 18.30 alkavassa ottelussa. Valmentajat Juho Rajala ja Mikko Keskisipilä ovat ennakkohaastattelussa kysymysten rumputulessa kahvion viereisessä mediapisteessä kello 18.00 Korson aikaa. Tiikerit on voittanut kauden aiemmat kaksi kohtaamista erin 3 – 2, joten odotettavissa on tiukka vääntö. On hienoa, että ankoille tarjoutuu revanssi Kokkolan ylpeyttä vastaan heti tuoreeltaan. Tiikereiden kampaustaan uudistanut Jiri Hänninen on saatava pihteihin. Vantaa Ducksin uusi keskipelaaja Tommy Carmody tekee ensiesiintymisen kotiyleisön edessä. Tiikereiden kaatamiseen joukkue tarvitsee ankkafanien kannustuvan otteen, joten nyt jos koskaan kannattaa täyttää Lumon hyvin pehmustetut lauteet. Liput voi kätevästi hankkia myös ennakkoon https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks .

Kokkolan Tiikerit on yllättänyt tällä kaudella kaikki muut paitsi itsensä. Joukkue on sarjassa viidentenä. Valmentaja Mikko Keskisipilä on virittänyt rosterinsa tiukkaan iskuun. Vastaanotto toimii ja passarivelho Anton Välimaalla on vaihtoehtoja hyökkäysten päättäjiksi ympärillään nipullinen. Jiri Hänninen tekee ottelusta toiseen hurjaa jälkeä. Keskipelaajat Rekomaa ja Leppälä ovat Mestaruusliigan eliittiä pelipaikoillaan. Jere Mäkinen ja Teemu Lahti vuorottelevat toisen yleispelaajan paikalla. Hakkuri Oskari Keskinen on kauden ehdoton komeetta pelipaikallaan. Libero Niklas Breilinin esikuva on ollut Pasi Hyvärinen, joten Niklas pääsee nyt haastamaan oppi-isäänsä. Tiikereiden puolustuspeli on erityisen vahvaa ja puolustusten jälkeiset hyökkäykset ovat tehokkaita ja kovia. Tiikereiden kaataminen vaatii ankoilta nappisuorituksen. Raidallinen nisäkäs ei ole helppo nyljettävä.

Vantaa Ducks sai Tommy Carmodysta varman keskipelaajan, joka on nopeasti löytänyt hyökkäyksessä yhteispelin passari Michael Milsteinin kanssa. Tommy on pitkänä keskipelaajana todellinen torjuntapelote, jonka kokemus rauhoittaa torjuntapeliä. Atte Kyrölä on avannut uuden vuosikymmenen kovilla tehoilla. Häntä säestää pelivireen löytänyt Marko Määttänen. Pallo kuolee varmalla prosentilla. ”Mörköhakkuri” Strugar pelaa pelistä toiseen hyvillä tehoilla. Hyökkäysten päättämiseen pisteen arvoisesti kun Bojan saa vielä lisää varmuutta, niin jälki on murhaavaa. Valmentaja Juho Rajala on virittänyt ankat hyvään vireeseen ja viikonlopun vierasturneelta tuli Ettasta voitto ja Tiikereiltä viisieräisestä yksi piste. Vantaa Ducks on sarjassa seitsemäntenä ja odotukset runkosarjan loppupeleihin ovat tuloksellisesti lupaavia. Joukkue on hitsautunut hyvin yhteen ja koko rosteri on täynnä ratkaisijoita, jotka ovat valmiina kentälle auttamaan ankkajoukkuetta voittoon.

Tiikereiden kohtaamisen jälkeen valmentaja Rajala saa joukkueelleen reilun viikon mittaisen harjoitustauon. Sen jälkeen Lumoon tulee vieraaksi yksi päävastustajista, Raision Loimu. Ottelu pelataan torstaina 16.01. kello 18.30. Tervetuloa ankkafanit niin Tiikereiden kuin Loimun otteluihin. Lentopallo on parasta paikan päällä.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .