Savo Volley ankkajahtiin Lumo-halliin keskiviikkona

Savo Volley ankkajahtiin Lumo-halliin keskiviikkona

Lentopalloilun Mestaruusliigan kauden 2018 – 2019 yksi ehdoton herkkupala on Vantaa Ducksin ja mestariehdokas Savo Volleyn kohtaaminen. Ex-ankka, savolaistunut velmu, Miro Määttänen palaa Lumoon keskiviikkona 31.10. klo 18.30 alkavassa ottelussa. Molemmilla joukkueilla on tappiot alla, joten voitonhimoa tihkuva kohtaaminen on edessä. Ankoilla on kova halu katkaista tappioputki ja Savo Volleyn päävalmentaja Jukka ”Jere” Tuovinen ei ole tappioiden ylimmäinen ystävä. Kello 18.00 niin ankkafanit kuin savolaiset vieraamme kuulevat kahvion viereisessä haastattelupisteessä molempien joukkueiden valmentajien mietteet ennen ottelua. Ankkakäskijä Ismo ”Iska” Tuominen ärähti jo lauantain Lakkapää-ottelun pitkällä tauolla. Hän haki valmentajalegenda Jouko ”Jokke” Lindbergin temppukokoelmasta apua. Kyseessä on ”jonkin” ottaminen pois takapuolesta. Kaikki muutkin keinot ovat käytössä, jotta Iska saisi Vantaan Ducksin logossa olevan ärhäkän ankan ilmeen siirtymään pelaajien kasvoille. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Vieremällä päättyi Savo Volleyn 3 – 0 voittoon. Ottelu on nähtävissä myös Ruutu+ -palvelussa https://www.ruutu.fi/stream/3302430 .

Mestariehdokas Savo Volley on myös saanut jo maistaa tappioiden katkeraa kalkkijuomaa. Toki joukkueella on tilillään sarjataulukossa seitsemästä ottelusta kuusitoista sarjapistettä Vantaa Ducksin puhdasta nollaa vastaan. Savolaisnippu on täynnä veret seisauttavia pallontappajia. Espoon, Vantaan, Savon, Suomen, Pohjoismaiden, Baltian ja jopa koko Euroopan kovin käsi Miro Määttänen ei esittelyjä kaipaa. Käsi puhuu karua kieltään. Hakkuripuolelta nostan esiin Eetu Häyrisen, jolle keskiviikon kohtaaminen on uran kahdessadasviideskymmenes ottelu. Miron kavereina yleispelaajaosastolla ovat Andrus Raadik, Antti ”Silli” Siltala ja Jere Heiskanen. Koko nippu on timanttinen ja mestaruus on varmaan vähintä mitä porukalta voi odottaa. Joukkueesta löytyy suomalaisen hakkurimaailman kirkkaimpana tähtenä loistava Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu.

”Arkuudesta on päästävä eroon, mikäli me halutaan voittaa”. Näin selkeästi kommentoi ”Iska” Tuominen Lakkapää-tappion jälkeen. Keskiviikkona tarjotaan kauden avausvoitolle jälleen yksi mahdollisuus. Vastus on toki kivikova, mutta savolaisilla on alla tappio Raision Loimulle, joten hurmoksellisiin voitontanssien lisäksi joukkue on joutunut maistamaan tappion kitkerää kalakukkoa. Tahtoankka Juho Kaunisto näytti esimerkkiä miten kuusikkopaikka vallataan. Juho otti Lakkapää-pelissä neljä torjuntaa ja pelasi muillakin pelin osa-alueilla hyvin. Kun sama tahto tarttuu koko ankkaparven tekemiseen, niin keskiviikko voi olla ilon päivä vantaalaiselle huippulentopallolle. Yleisön tukea tarvitaan, joten Lumon lauteille kannattaa tulla nauttimaan huippulentopallosta sekä kannustamaan kotijoukkue Vantaa Ducks erinomaiseen pelisuoritukseen ja voittoon.

Savo Volleyn kohtaamisen jälkeen edessä on kaksi vieraspeliä Ettaa ja Tiikereitä vastaan. Seuraava kotiottelu on sunnuntaina 18.10 klo 17.00 VaLePa Sastamala Tamperetta vastaan.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.