Pistenälkäisen Vantaa Ducksin vieraaksi maajoukkuetähdet Sivula ja Lankinen

Pistenälkäisen Vantaa Ducksin vieraaksi maajoukkuetähdet Sivula ja Lankinen

Lentopalloilun Mestaruusliigan vahvasti aloittaneet Vantaa Ducks ja Akaa Volley kohtaavat keskiviikkona 9.10.Vantaan Korson Lumo-hallissa kello 18.30 alkavassa ottelussa. Otteluun voi ostaa kätevästi liput ennakkoon Lippuautomaatista https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks

Voittoputkessa mennään

Vantaa Ducks on aloittanut kautensa todella pirteästi ja lähtee koitokseen kahden ottelun voittoputkessa. Lauantaina Lakkapää sai kokea kovakuntoisen ankkalauman kohtelun 3 – 0 päättyneessä pelissä. Keskiviikkona Ducksia vastassa on maajoukkuemiehiä vilisevä Akaa Volley. Hakkurihirmu Urpo ”Upi” Sivulan liityttyä joukkueeseen Akaa Volley nousi jopa mestarisuosiksi. Perttulan Tähden kasvatti Akseli ”Aksu” Lankinen pelasi viime kauden ankkakapellimestarina. Nyt maajoukkueen vakiokalustoon noussut Lankinen haluaa varmasti näyttää entisille pelikavereilleen koko lisääntyneen osaamiseensa. Ottelun mielenkiintoa lisää Akaa Volleyn aivan upeat kannattajat. He tuovat Lumon pyhättöön tunnelmaa, johon siellä ei ole totuttu. Keskiviikkona ankkafanit saavat mahdollisuuden panna niin paljon mölyä mökkiin, että Akaa Volleyn fanijoukko jää kakkoseksi.

Akaan seutukunnan lippulaiva

Akaa Volley on Mestaruusliigan todellinen piristysruiske. Akaa on saanut lentopallojoukkueestaan upean imagon kohottajan. Jopa Urjalaa ja Nuutajärveä myöten ollaan ylpeitä laajan seutukunnan lippulaivasta. Sivula ja Lankisen lisäksi nimet Eetu Pennanen, Enderwin Herrera, Voitto Köykkä, Joni Mikkonen. Aleksi Kaatrasalo ja Mart Naaber herättävät tervettä kauhua vastustajissa. Valmentaja Oliver Lüütsepp on valmentaja paikallaan viemään Akaa Volleyn vaikka mestariksi asti. Savo Volley kävi lauantaina vieraana Toijalan Monarilla ja väänsi värikkäiden vaiheiden jälkeen voiton 1 – 3 kotijoukkueesta. Ottelu olisi voinut kääntyä toisinkin päin ja Akaan seutukunnan kahviloissa ja toreilla puidaan ottelun tuomariratkaisuja vielä pitkään. Keskiviikkona on tähtisikermällä mahdollisuus palata voittojen tielle, ellei ankkavalmentaja Juho ”Juica” Rajala keksi sopivaa taktiikkaa estämään Oliverin suojattien voittoaikeet.

Mielenkiintoisia taistelupareja

Vantaa Ducksin joukkue on saanut kaudelle 2019 – 2020 lentävän lähdön. Ankkojen siivet kantavat ja kahden ottelun voittoputki on lisännyt pelaajien itsetuntoa ja luottamusta osaamiseensa. Joukkueesta ei lauantaina oikeastaan löytynyt heikkoa kohtaa. Kaikki pelin osa-alueet olivat kunnossa. Toisessa erässä Lakkapää haastoi kunnolla Ducksia, mutta tilanteessa 23 – 23 ankat ottivat kuskin paikan ja erä lopulta 25 – 23 ankoille. Keskiviikkona katsojien kannattaa seurata moniakin taistelupareja. Passari Michael Milstein vs Akseli Lankinen on kahden erityylisen passarin kohtaaminen. Mörköhakkuri Bojan Strugar saa vastaansa maajoukkueen ykköshakkurin Urpo Sivulan. Strugarin vahva vasuri haastaa Kurun Giban haiuksen lihasmassan. Yleispelaajista kannattaa seurata Marko ”Kuningas” Määttäsen ja Atte ”Ruutivirkamies” Kyrölän esityksiä. Heitä vastaan asettuu verkon toisella puolella Akaa Volleyn taitavat Pennanen ja Herrera. Ankkakeskari Lauri Lehtonen on tullut ryminällä liigaeliittiin. Toisella puolella Mart Naaberin pitkä olemus luo kammottavan varjon Lumon uudelle parketille. Libero Fowad Rezai janoaa PRO Libero titteliä keskiviikkona. Miten tähän vastaa Voitto Köykkä?

Keskiviikon pelin jälkeen ankat saavat vetää hetken henkeä ja harjoitella uusia kuvioita. Maanantaina 14.10. on edessä eläinkunnan huimakamppailu, kun Lumoon tulee vieraaksi aina raateluvalmis Tiikerit. Peli alkaa kello 18.30.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .