Vantaa Ducks

Vantaa Ducks

Lentopallon Mestaruusliiga

Tuoreimmat uutiset:

Tulevat tapahtumat:

21
loka
All day long
27
loka
12:00 to 18:00
12:00 to 18:00

Aikaa seuraavaan kotiotteluun

-569Päivää -15Tuntia -11Minuuttia -46Sekuntia

Lentopallon Mestaruusliigaan pelaava joukkue, jonka tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia ja edustaa koko pääkaupunkiseutua menestyksekkäästi. Joukkue jahtaa kaudella 2016-17 ensimmäistä pudotuspelipaikkaa vuoden 2005 jälkeen. Joukkueen paras saavutus on pronssi kaudelta 2003-2004.

Liigajoukkueen nimen vaihdos Vantaa Ducks:ksi juontaa juurensa Korson Ankkalampeen ja sen ympäristössä järjestettyyn jo lopetettuun Ankkarockiin, josta alue on tunnettu.

Vantaa Ducks pelaa kotiottelunsa Lumon monitoimihallissa osoitteessa Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa.

Pääsylippujen hinnat:

  • Kausikortti 160 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 125 €
  • Kertalippu aikuiset 15 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 11 €, Korson Vedon jäsenet 6 €

Liput vain käteisellä!

Viimeisimmät tapahtumat somessa:

Kuvat henkilön Vantaa Ducks Mestaruusliiga julkaisusta Kohta Lumon parketille pääsee tanssimaan. Laittakaa jo nyt kalenteriin 17.11. Kello 18.00 aukeaa buffetti ja jalalla voi laittaa koreasti kello 22.00 asti. Atte Rissanen pitää vielä tanssikengät rasiassa, mutta Katteluksen Kallella on tanssivarustus kunnossa. Kellariorkesteri laittaa mekot heilumaan ja vipinää punttiin.
Vantaa Ducks Mestaruusliiga lisäsi 4 uutta kuvaa.
Hakkuri Antti Ropponen haluaa yhä maajoukkueeseen – ”Jääminen MM-turnauksesta oli pettymys, mutta tulen mielelläni, jos... Hesarin Antti Nieminen toteaa tuoreessa jutussaan, miten Ducksilla oli omat hyvät hetkensä Hurrikaania vastaan. Antti nostaa esiin hienosti Hurrikaanin taitavan ja kunnianhimoisen hakkurin Antti Ropposen. https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005864263.html
Vantaan Ducks on yhä voitotta Mestaruusliigassa.
Kuvat henkilön Vantaa Ducks Mestaruusliiga julkaisusta Vantaa Ducks taisteli vahvasti ensimmäisessä erässä, mutta Hurrikaani vei sen lopulta vahvalla torjunnalla pistein 27 - 29. Ankkojen peli horjahti tästä ja Hurrikaani jatkoi menoaan kahdessa seuraavassa erässä. Koko ottelu Hurrikaanille erin 0 - 3.

Ducksin parhaana palkittiin hakkuri Thiago Maciel. LähiTapiolapisteet: 3 pistettä Matti Oivanen, Hurrikaani, 2 pistettä Matthew West, Hurrikaani ja 1 piste Karri Kutinlahti, Hurrikaani. Tarkempi otteluraportti tulossa sivuillemme huomenna.
Vantaa Ducks Mestaruusliiga lisäsi 3 uutta kuvaa.
Vantaa Ducks Mestaruusliiga oli live-tilassa.
Vantaa Ducks Mestaruusliiga oli live-tilassa.