Vantaa Ducks

Vantaa Ducks

Lentopallon Mestaruusliiga

Tuoreimmat uutiset:

Tulevat tapahtumat:

Aikaa seuraavaan kotiotteluun

-236Päivää -20Tuntia -14Minuuttia -12Sekuntia

Lentopallon Mestaruusliigaan pelaava joukkue, jonka tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia ja edustaa koko pääkaupunkiseutua menestyksekkäästi. Joukkue jahtaa kaudella 2016-17 ensimmäistä pudotuspelipaikkaa vuoden 2005 jälkeen. Joukkueen paras saavutus on pronssi kaudelta 2003-2004.

Liigajoukkueen nimen vaihdos Vantaa Ducks:ksi juontaa juurensa Korson Ankkalampeen ja sen ympäristössä järjestettyyn jo lopetettuun Ankkarockiin, josta alue on tunnettu.

Vantaa Ducks pelaa kotiottelunsa Lumon monitoimihallissa osoitteessa Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa.

Pääsylippujen hinnat:

  • Kausikortti 160 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 125 €
  • Kertalippu aikuiset 15 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 11 €, Korson Vedon jäsenet 6 €

Liput vain käteisellä!

Viimeisimmät tapahtumat somessa:

Ankoille helpottava voitto – Korson Veto Ankoille helpottava voitto – samalla heittämällä sarjan kahdeksanneksi 3 – 0 (25 – 19, 25 – 16, 25 – 13) Lentopalloilun Mestaruusliigassa pelattiin eläinkunnan häntäpään kamppailu, kun Vantaa Ducks kohtasi Kokkolan Tiikerit. Otteluisäntä oli betonilattiaurakointi Neliskulma Oy. Katsojia oli Vantaa D...
Vantaa Ducks Mestaruusliiga jakoi linkin.
Tänään @kokkolan_tiikerit vieraana Lumossa klo 17. Be there. #tsiigaaliigaa #mestaruusliiga #ankat #ducks
Tänään panoksena äärettömän tärkeät 3 sarjapistettä. Klo 17.00 Lumossa vastaan asettuu Tiikerit. Pallo kerrallaan peli etenee ja jokaiselta pelipaikalta on pallon tänään kuoltava, mikäli ankat haluavat katkaista häviöputken. Kuvassa keskipelote Lassi Nurminen on valmiina tappamaan pallon pisteen arvoisesti. Lumon lauteille tarvitaan ankkojen tueksi kannustusta. Tule sinäkin ja näe eläimellinen häntäpään kamppailu.
Lentävä Unkarilainen. Alpi is literally flying. #mestaruusliiga #ducks #ankat #wearecomingback