Vantaa Ducks

Vantaa Ducks

Lentopallon Mestaruusliiga

Tuoreimmat uutiset:

Tulevat tapahtumat:

No events found

Aikaa seuraavaan kotiotteluun

-388Päivää -18Tuntia -35Minuuttia -54Sekuntia

Lentopallon Mestaruusliigaan pelaava joukkue, jonka tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia ja edustaa koko pääkaupunkiseutua menestyksekkäästi. Joukkue jahtaa kaudella 2016-17 ensimmäistä pudotuspelipaikkaa vuoden 2005 jälkeen. Joukkueen paras saavutus on pronssi kaudelta 2003-2004.

Liigajoukkueen nimen vaihdos Vantaa Ducks:ksi juontaa juurensa Korson Ankkalampeen ja sen ympäristössä järjestettyyn jo lopetettuun Ankkarockiin, josta alue on tunnettu.

Vantaa Ducks pelaa kotiottelunsa Lumon monitoimihallissa osoitteessa Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa.

Pääsylippujen hinnat:

  • Kausikortti 160 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 125 €
  • Kertalippu aikuiset 15 €, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lisenssipelaajat 11 €, Korson Vedon jäsenet 6 €

Liput vain käteisellä!

Viimeisimmät tapahtumat somessa:

Tiesitkö? Nyt sinun on mahdollista saada puhelimenkuoret Ducksien logolla! Klikkaa Logomanin verkkokauppaan alla näkyvistä linkeistä ja osta omasi 😉

http://logoman.fi/tuote/vantaa-ducks-book-case-musta/

http://logoman.fi/tuote/vantaa-ducks-book-case-valkoinen/
Pojat on jo kesälomilla, mutta nautiskellaan vielä Valepa-ottelun tunnelmista. Pulssia nosti tämäkin 😉 Nähdäänkö loppupuolella Pasin spesiaalituuletus??? Valepa #volleyball #mestaruusliiga #vantaaducks
Volleyball Team Finland Miro mukana maju-ryhmässä 💪👌
"Tavoite on kasvaa ja laajentaa kansainvälisen tason pelaajien ryhmää. Ja totta kai haluamme myös pärjätä ja sitä kautta valmistautua myös kohti syksyä"

Miesten maajoukkueen 29 pelaajan ryhmä kesän Kultaiseen liigaan on valittu. Mukana 12 uutta nimeä - edessä monta makeaa haastetta.
Vantaa Ducks Mestaruusliiga jakoi käyttäjän Volleyball Team Finland julkaisun.
Kuvat henkilön Vantaa Ducks Mestaruusliiga julkaisusta Ankkojen upea taistelu jätti hienon maun kaudesta. Kun ankat antoivat kaikkensa ja vähän enemmän, niin vahva asenne on tullut teoiksi. Saimme eilen kokea ikimuistoisia elämyksiä. Kiitos joukkueelle, staffille, talkoolaisille, kannattajille ja sponsoreille. Illan kruunasi Ducks-ikonin Toni Kankaanpään lupaus jatkaa upeaa uraansa tulevalla kaudella. Pasi Hyvärisen fanit tuijottivat tiukkana idolinsa esityksiä. Tuskin maltamme odottaa seuraavaa kautta 😊💪🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆
Vantaa Ducks Mestaruusliiga lisäsi 2 uutta kuvaa.
Ankkahuuma yltyi hurmokseksi, mutta VaLePa voitti viiden erän taiston – Korson Veto Se oli siinä, mutta tähän on kuitenkin hyvä lopettaa kausi. Hienot puolivälierät! Kiitos Ducks!