Tiukkaa vääntöä odotettavissa maanantaina Vantaan Energia-areenalla

Tiukkaa vääntöä odotettavissa maanantaina Vantaan Energia-areenalla

Ensimmäinen  esikarsintaottelu Karelian Hurmoksen ja Vantaa Ducksin välillä lauantaina Joensuussa päättyi tiukan väännön jälkeen isäntien hyväksi. Tiukkaa vääntöä on odotettavissa myös, kun Hurmos maanantaina saapuu Vantaalle. Osa kaksi esikarsinnasta pelataan Myyrmäen Energia-areenalla koska Lumon kotihallissa on ylioppilaskirjoitukset. Otteluisäntä on Hotel Tikkurila – kätevä, viihtyisä ja kohtuuhintainen hotelli Tikkurilan Urheilupuistossa.

Karelian Hurmos oli siis Joensuussa parempi eräluvuin 3-1, mutta kolme ensimmäistä erää olivat sekä numeroiden että tilastojen valossa tasaista vääntöä. Neljännessä erässä peli ankkojen osalta, päävalmentaja Juho Rajalan mukaan, vähän repesi.

 

Rajala odottaa myös maanantain ottelusta tasaista, kuten koko ottelusarjasta. Otteluita tulee enemmän kuin kolme, hän ennustaa. – Se joukkue, joka jaksaa jauhaa kärsivällisesti pallon kanssa ja pitää pallosta parempaa huolta on vahvoilla, Rajala sanoo.

Sunnuntai on ankoille lepopäivä, jolloin tarkoitus on palautua niin fyysisesti kuin henkisestikin. Maanantaina joukkue kokoontuu jo aamutreeneihin ja silloin käydään läpi pieniä, pelillisiä asioita.- Pelitahti on nyt tiivis, joten ei tässä ehdi ihmeitä tekemään, Rajala toteaa.

 

Päävalmentajan mielestä torjuntapeli ja puolustus sujuivat Joensuussa hyvin. Sen hän toivoo sujuvan samalla tavalla myös kotipelissä. Hän on myös tyytyväinen hakkuri Milutin Pavicevicin esitykseen. Joensuun pelissä kummankin joukkueen hakkurit tekivät ylivoimaisesti eniten pisteitä.

Ja vaikka Karelian Hurmosta on pidetty esikarsintojen pienehkönä suosikkina Rajalan mielestä voimasuhteet joukkueiden välillä elävät. Ottelusarjasta voi tulla pitkä, Rajala ennustaa.

Kolmella voitolla jompikumpi joukkueista säilyy Mestaruusliigassa, kun taas ottelusarjan häviäjä karsii vielä ykkössarjan voittajaa vastaan.

 

Ottelu Vantaa Ducksin ja Karelian Hurmoksen välillä alkaa Vantaan Energia-areenalla maanantaina 18. maaliskuuta klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan Ducksia voittoon!

 

Vantaa Ducks / Tiedotus

Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.