Vallin ja Väänänen jatkavat Vantaa Ducksissa

Vallin ja Väänänen jatkavat Vantaa Ducksissa

Keskitorjuja Antti Vallin ja passari Joona Väänänen jatkavat Vantaa Ducksissa kaudella 2019. Antti Vallinilla on vyöllään jo lähes 200 Mestaruusliigan ottelua. Hänen ensimmäinen esiintyminen liigaparketilla oli Isku-Volley – Korson Veto ottelussa Tampereella 5.11.2011. Antti on urallaan pelannut sekä hakkurina että keskitorjujana. Hänen lempinimensä on ”Muse”, joka tulee 216 cm pitkästä keskitorjujahirmu Muserskista. Antillakin on mittaa kunnioitettavat 207 cm.

Antti lähtee tulevaan, yhdeksänteen kauteen Vantaan Ducksissa, hyvillä mielin. ”Suunta on varmasti ylöspäin”. Tulevasta kaudesta keskitorjujana hän toteaa, ”että olisihan se aina kiva oppia jotain uusia temppuja”. Tämä voi tietää vastustajien hyökkääjille hankalia aikoja Aalto-yliopistossa diplomi-insinööriksi opiskelevan Vallinin rakentamassa puhelinkopissa. Opiskelujen ja Mestaruusliigassa pelaamisen yhteensovittaminen Antin mukaan ”on aina välillä hapokasta”. Matemaattisesti lahjakkaalle Antille sopimus on aritmeettisesti tyydyttävää mallia 1 + 1.

Viime kaudella Mestaruusliigassa koko kauden ankoissa pelannut Joona Väänänen jatkaa passarina Vantaa Ducksissa tälläkin kaudella. Joona on järvenpääläisen Blues Volleyn kasvatti, joka on asettanut tavoitteekseen pelata jossain vaiheessa ulkomailla. Väänäsellä on kokemusta nuorten maajoukkueesta. Viime kausi toi Mestaruusliigaan kokemusta. Tähän kauteen Joonan on helpompi lähteä. Väänänen on kotoisin Tuusulasta, joten Korson kuningaskunta ja Lumo-halli ovat sopivan lähellä synnyinseutua. Joona täytti huhtikuussa kaksikymmentä vuotta ja hänen pituutensa on 186 cm.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Seura, Vantaa Ducks and tagged , , .