Töölön Kisahalli sunnuntaina ankkanäyttämönä

Töölön Kisahalli sunnuntaina ankkanäyttämönä

Lentopalloilun Mestaruusliigassa sarjan kahdeksantena oleva Vantaa Ducks kohtaa seitsemäntenä olevan Ettan Töölön Kisahallissa sunnuntaina 17.11. klo 17.30. Ankkakapteeni Toni Kankaanpää on innoissaan, kun pääsee paukuttamaan Mikasaa isolle kirkolle. Töölön Kisahalli valmistui vuonna 1935 ja toimi aluksi Messuhallina. Helsingin olympialaisissa 1952 Messuhallissa pelattiin mm. koripallon loppuottelu. A-messuhallissa ovat konsertoineet mm. The Beach Boys, Uriah Heep ja Slade. Sladen tunnetuimpia hittejä oli ”Cum On Feel the Noize”. Sunnuntaina kannattaa pääkaupunkiseudun ankka- ja ettafanien tulla kannustamaan suosikkejaan ja tuntemaan Töölön Kisahallin tunnelma. Mölyä mökkiin mahtuu. Salissahan myös riittää lämpöä, jonka takia sali on myös yksi Toni Kankaanpään suosikkisaleista pelata. Viime keväänä ankat menestyivät liigakarsintapeleissä salissa mainiosti kaataen hyvillä peliesityksillään niin Karelian Hurmoksen kuin Kyyjärven KyKy-Betsetin.

Etta on vaisun alun jälkeen saanut pelinsä kulkemaan. Oulussa Etta lokakuun lopussa otti Vantaa Ducksista selkeän 3 – 0 voiton. Nyt on Oulunsalosta kotoisin olevalle Pohjois-Pohjanmaan kasvatille Juho Rajalalle ja ankoille revanssin mahdollisuus. Media-alan virtuoosi Mika Rajala odottaa varmasti voittopeliä, jotta pääsee hehkuttamaan laajalle oululaiselle verkostolle ison kirkon pelin huippuhetkiä. Olli Kuoksa Ettan käskijänä on todella kokenut valmentaja, joka peli peliltä on saanut ettalaiset toteuttamaan hänen pelillisiä näkemyksiään. Ettan tähdeksi on tällä kaudella noussut Jan Helenius, joka on pysäytettävä, jos ankat haluavat sarjapisteitä ottelusta nyhtää. On varma, että pääkaupunkiseudun oululaistaustaiset ihmiset tulevat kannustamaan Ettaa Töölön Kisahallin lehtereille. Paikalle tulee Helsingin humua haistelemaan myös vyöry ankkafaneja. Mölyä mökkiin on siis luvassa.

Vantaa Ducksin pelissä on näkynyt edistymistä, vaikka viime otteluissa ei voittoja ole tihkunut. Syöttö- ja vastaanottopelin on oltava kuosissa Ettaa vastaan. Samoin joukkueen jatkopallojen pelaaminen ja niiden voitokas päättäminen nousee tärkeään rooliin Ettan tyyppistä tehokkaasti puolustavaa joukkuetta vastaan. Tiukoissa paikoissa on ankoista löydyttävä ratkaisijoita, jotka painavat pallon oululaisten kenttäpuoliskolle. Juho Rajala on saanut ennen peliä ehjän harjoitusviikon joukkueelleen. Etta pelaa lauantaina Akaa Volleyta vastaan Pirkanmaalla, kun taas ankat pääsevät levänneenä Töölön Kisahalliin peliin. Ankkojen henkistä kanttia ei voi väheksyä. Tahtopeli on edessä ja jokaisen pelaajan on laitettava kaikki likoon sunnuntaina. Selässä oleva apinakin on mukava jättää Töölön Kisahallille, josta se on helppo toimittaa Korkeasaareen lajitoverien seuraan.

Isolta kirkolta Vantaa Ducks suuntaa seuraavana viikonloppuna VaLePan vieraaksi. Ottelu pelataan lauantaina 23.11. klo 17.00 alkaen. Tapahtumapaikkana on Imatra, joka on aiemmin ollut tunnettu pesäpallosta ja legendaarisista Imatran ajoistaan.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .