Maanantaina Lumossa eläimellinen taistelu sarjapisteistä

Maanantaina Lumossa eläimellinen taistelu sarjapisteistä

Lentopalloilun Mestaruusliigassa neljästä ottelusta kaksi voittanut Vantaa Ducks saa vieraakseen Tiikerit Kokkolasta. Maanantaina 14.10. pelattava ottelu alkaa klo 18.30. Kello 18.00 ovat valmentajat Juho Rajala ja Mikko Keskisipilä revolverihaastattelussa tulevan ottelun taktiikoista kahvion viereisessä mediapisteessä. Innokkaimmat Tiikereiden kannattajat haaveilevat seuran pääsystä kevään mitalipeleihin, joten Vantaa Ducks saa varman tehdä kunnon iltapuhteen, jos haluaa Vantaalle sarjapisteitä saada. Ennakkolippuja voi ostaa Lippuautomaatista https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks .

Tiikerit oli muutama vuosi sitten Tommi Tiilikaisen valmennusaikoina Mestaruusliigan kestomenestyjä. Kannattajat saivat keväisin juhlia mestaruutta Kokkolan jäähallin tiikerihumussa. Nyt on ollut hiukan vaimeampaa menestystä ja pelejä on pelattu Hollihaassa. Mikko Keskisipilä vei Tiikerit viime kaudella puolivälieriin. Tiikerilauma piti VaLePaa tiukoilla, kun joukkueeseen oli vielä liittynyt Niklas Seppänen. Joukkuetta on nyt rakennettu uutta tulemista varten. Passari Anton Välimaa nousi rymisten viime kaudella Mestaruusliigan passarieliittiin. Libero Niklas Breilin on tuttu miesten maajoukkueesta. Yleispelaajat Jiri Hänninen, Jere Mäkinen ja Teemu Lahti ovat onnistuessaan lähes pitelemättömiä. Hakkuriksi siirtyi aiemmin mm. Raision Loimusta ja Kyyjärven Kykystä tuttu Oskari Keskinen. Keskipelaajina ovat ikiTiikeri Antti Leppälä ja VaLePasta Tiikereihin siirtynyt Rami Rekomaa. Tiikerit pelaa sunnuntaina Akaa Volleyta vastaan, joten joukkue on varmasti vireessä myös Vantaan Korson Lumo-hallissa maanantaina.

Vantaa Ducks on jo saalistanut kuusi sarjapistettä. Tiikerit on yksi joukkueen päävastustajista kauden aikana. Maanantain pelistä voidaan hyvällä syyllä puhua kuuden pisteen otteluna. Mörköhakkuri Bojan Strugar haki viime pelissä parasta virettään, mutta haluaa varmasti maanantaina näyttää ankkafaneille miten hevosenpotkut lähtevät montenegrolaisien vasemmasta kädestä. Passari Michael Milstein on osoittautunut ammattimieheksi, jonka otteet vapautuvat peli peliltä. Aloitussyöttö on myös selkeästi Michaelin vahvuus. Ihailtavalla varmuudella hän syöttää painavaa syöttöä. Yleispelaaja Kalle Kattelus väläytteli Akaa Volleyta vastaan ja päätti komeasti kolmannen erän antaessaan pallolle kättä voima-ankan kädestä. Atte Kyrölä on palkittu Ducksin parhaana pelaajan kahdessa viimeisessä ottelussa. Atte laittaa kaikki peliin ja vähän enemmänkin. Tuuletukset paranevat peli peliltä. Juho Rajalan voittoprosentti Mestaruusliigassa valmennetuista peleistä on nyt 50 %. Voittamalla Tiikerit prosentti olisi kuusikymmentä. Akaa Volleyta vastaan takkuillut syöttö- ja vastaanotto kun saadaan takaisin uomilleen, niin Tiikerit on hätää kärsimässä ankkojen kanssa.

Tiikerit ottelun jälkeen ankkojen tahti jatkuu kiivaana. Torstaina Vantaa Ducks matkaa Sastamalaan Vexve-Areenalle VaLePan vieraaksi. Sunnuntaina 20.10. Vantaa Ducks saa nopeasti revanssin, kun Akaa Volley tulee uudestaan Lumo-halliin. Ottelu on Vantaa Ducksin taustalla olevan Korson Vedon juhlaottelu. Vuonna 1934 perustettu Korson Veto täyttää kunnioitettavat kahdeksankymmentäviisi vuotta. Juhlahumuun sopisi voitto kuin nokka ankan päähän.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .