Atte Rissanen jatkaa Vantaa Ducksissa

Lentopalloilun Mestaruusliigassa kärkikahinoihin tähtäävä Vantaa Ducks on edennyt erittäin määrätietoisesti tulevan kauden joukkueen rakentamisessa.  Keskitorjuja Atte Rissanen on päävalmentaja Ismo Tuomisen joukkueeseen kahdestoista palanen. Keskitorjujakolmikko on näin ollen Rissasen ohella Antti Vallin ja Lassi Nurminen. Mestaruusliigan torjuntatilaston kärkipaikkoja hallinnut unkarilainen keskitorjuja Alpár Szabó jatkaa peliuraansa Saksassa. Vantaa Ducks toivottaa Alpárille hyvää jatkoa urallaan.

Liperi Volleyn kasvatti Atte Rissanen tottui jo viime kaudella pääkaupunkiseudun humuun ja liikennevalojen väriloistoon.  Rissasen varusmiespalvelu on takana, joten Atte ”Iso A” Rissanen voi nyt keskittyä enemmän lentopalloon. ”Iso A lempinimeni tuli viime kaudella. Olen toista Attea eli Kyrölää neljä senttiä pidempi, joten Iso A on luonteva lempinimi. Sen avulla on saatu uusia tuuletuksia kentälle ja sitä kautta lisää virtaa peliin”. Atte odottaa innolla tulevaa kautta. ”Joukkue on mukavasti uudistunut. Uusi passarikaksikko Lankinen ja Väänänen on minulle tuttu jo Kuortaneen ajoilta. Lisäksi unkarilaiset Magyar ja Szabó vaihtuvat brasilialaiseen Leo Jackiin ja Thiago Macieliin. Joukkue vaikuttaa vahvalta ja meillä on mahdollisuudet vaikka mihin. Omalta osaltani odotan ottavani paljon askeleita eteenpäin. Minulla on halu pelaavaan kuusikkoon”. Keskitorjuja Rissasen vahvuuksia hänen omasta mielestään ovat hyökkäyspelin tehokkuus ja torjuntapelin kurinalaisuus.

Päävalmentaja Ismo Tuominen on tyytyväinen Rissasen sopimukseen. ”Atte on joukkuemies ja hyvä torjumaan. Iso A tuo sopivaa henkeä ankkalaumaan. Hän pelaa aina varmasti, kun menee kentälle”. Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja on tällä hetkellä ulkomailla korkean paikan leirillä. Seura haluaa, että myös puheenjohtaja on heti kauden alussa huippuiskussa. Korkean paikan leiri takaa myös kevään huippuotteluihin maksimaalisen kunnon. Koskenojan palattua Korson matalikolle onkin aika allekirjoittaa seuraava tulevaa kautta koskeva sopimus.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.