Voittoa janoava Vantaa Ducks kohtaa Raision Loimun Karkkilassa

Lentopalloilun Mestaruusliigan kauden 2016 – 2017 räväkästi aloittanut Vantaa Ducks tuo jälleen kotipelinsä tuttuun Karkkilan liikuntahalliin. Karkkilan Pojat ry:n aktiivinen lentopalloväki tarjoaa sunnuntaina 27.11.2016 klo 17.00 jälleen ikimuistoiset puitteet hienolle lentopallotapahtumalle. Vastaan asettuu Mestaruusliigan perinteikäs seura, Raision Loimu. KaPon junnut, junnujen vanhemmat, Karkkilan & lähiseudun lentopallofanit & pääkaupunkiseudulta tulevat Ducks-fanit saavat varmasti nähdä kovan taistelun Mestaruusliigan sarjapisteistä. Ottelun lisäksi on tarjolla KaPon talkoolaisten kahvioherkkuja ja grillielämyksiä. Grillistä on aina ollut tarjolla maittavia makkaroita. Jokohan tänä vuonna sieltä löytyy loimutettua ankkaa? Lauantaina sarjan kolmantena oleva Vantaa Ducks käy Varkaudessa LEKA Volleyn vieraana. Päävalmentajaksi LEKAaan juuri siirtynyt Tapio Nissi virittää varmasti Timo Ripatinkin mieliksi joukkueensa armoitettuun taistoon tärkeistä sarjapisteistä.

Raision Loimu on uudistunut viime kaudesta ja joukkue ei ole vielä kauden alussa ollut täysin hitsautunut. Loimun suurin tähti on viime kauden pistetilaston voittanut hakkuri Michael Chemos Keniasta. Chemos on osana aikuistumisriittejään nuorena neljätoistavuotiaana tappanut jousipyssyllä leijonan. Moiset uroteot ovat niin Vantaa Ducksin pelaajille kuin KaPon junnuille kunnioitusta herättäviä. Raision passarina on taitava Ville Juntura, jolla on kokemusta myös Suomen maajoukkueesta. Loimu otti ensimmäisen voittonsa juurikin LEKA Volleysta edellisessä ottelussaan. Karvainen apina on siis pudonnut Kerttulan parketille.  Loimua valmentaa Dragan Mihailovic.

Vantaa Ducksin peli-ilme on alkukaudesta ollut jopa häikäisevää. Kausi lähti käyntiin voittoputkella ja vantaalaisille ei ole ihan tavallista keikkua Mestaruusliigan sarjataulukon kärkikolmikossa. Tätä herkkua on kauden alussa saatu maistaa.  Karkkilalaiselle yleisölle uusia tuttavuuksia Vantaa Ducksin paidassa ovat passari Bálint Magyar, Kalle Kattelus ja Joel ”Bull” Mentula. Päävalmentajana on viime kaudella Loimua valmentanut Ismo Tuominen. Muuten Vantaa Ducksin joukkue on Karkkilan yleisölle tuttuja taitureita. Kirsikkana kakussa KaPon oma kasvatti Joel ”Jobu” Laakso. Kauden alkupeleissä joukkue on onnistunut laajalla rintamalla. Kaikilla pelin osa-alueilla on menty eteenpäin ja hyökkäyksiä on päätetty kovalla prosentilla. Kapteeni Toni Kankaanpää on esimerkillään piiskannut nuoren miehistön upeisiin esityksiin.  Esitysten jatkuessa voidaan aidosti odottaa Vantaa Ducksin pääsyä runkosarjan jälkeen ns. ratkaisupeleihin. Karkkilan liikuntahallissa pelattava peli on jälleen tärkeä etappi Vantaan Korsosta saapuvalle joukkueelle. Joukkue, staff, kannattajat ja sekä talkoolaiset tulevat mielellään Karkkilan onnistuneeseen ottelutapahtumaan. KaPon järjestämän lehdistötilaisuuden tarjoilut yllättävät aina positiivisesti Vantaa Ducksin. On ilo ja kunnia jälleen saada pelata lentopalloilun Mestaruusliigan peli Karkkilassa. Lukuisat junnut varmasti odottavat jälleen nimikirjoituksia suosikeiltaan.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.