Viikonloppuna Vantaa Ducksilla tärkeitä vieraspelejä ja ankkafaneille Menevä-Mikan vetämänä virtuaalinen fanimatka!

Viikonloppuna Vantaa Ducksilla tärkeitä vieraspelejä ja ankkafaneille Menevä-Mikan vetämänä virtuaalinen fanimatka!

Lentopalloilun Mestaruusliigassa pelinsä kuosiin saanut Vantaa Ducks matkustaa viikonloppuna Pohjois-Pohjanmaalle Ouluun ja Lappiin, Rovaniemelle. Lauantaina 29.1. Ouluhallissa isännöi klo 17.30 alkavaa ottelua Etta. Sunnuntaina 30.1. Lapin Urheiluopistolla on isäntänä Lakkapää klo 17.00 alkavassa ottelussa. Ducks on sarjassa kahdeksantena ja viikonloppuna tarjolla olevilla sarjapisteillä sijoitusta voisi kohentaa. Hurrikaani ja Hurmos ovat vielä runkosarjan loppukirin aikana ohitettavissa. Etta on sarjassa viimeisenä ja Lakkapää toisiksi viimeisenä. Lakkapää voitti keskiviikkona Ettan Rovaniemellä selkein erälukemin 3-0.

Vieraspelien oheen on Vantaa Ducksilla tarjolla ankkafaneille virtuaalinen fanimatka. Virtuaalisen fanimatkan kehitti Raision Loimu ja nyt ankat toteuttavat oman versionsa fanimatkasta. Osallistumalla siihen fani tukee liigaseuraa vaikeassa pandemiatilanteessa. Matkanjohtajana on joukkueenjohtaja Mika ”Menevä – TV:stä ja somesta tuttu” Rajala. Mika avaa miten liityt ryhmään? – Perustan WhatsApp-ryhmän, ja mukaan pääsevät kaikki virtuaaliselle pelimatkalle pääsymaksun maksaneet. Hintakin on ainutlaatuiseen tarjontaamme nähden edullinen – 25 euroa. Maksat 25 euroa Korson Vedon liigajoukkueen tilille FI69 1221 3000 1072 30. Viestikenttään laitat puhelinnumerosi, jonka liitän perustamaani virtuaalisen pelimatkan ryhmään. Myynti on auki perjantaihin klo 18.00 asti. Luvassa on mielenkiintoista materiaalia peliä ennen ja jälkeen, pukukoppitunnelmia ja Rajalan hulttioveljesten äitikin pääsee parrasvaloihin.

 

Ettan kokoonpano vaihtunut kauden aikana. Joukkue koostuu tällä hetkellä täysin kotimaisista liigataitureista. Joukkueen valmennuksesta Anssi Hakala siirtyi liberoksi. Yleispelaaja Teppo Heikkilä teki paluun liigaympyröihin ja pelaavaa kuusikkoon. Hakkurina on Janne Marttila ja passarina on maajoukkueestakin tuttu Niko Haapakoski. Keskipelaajat ovat ehdotonta liigakärkeä – Markus Väisänen ja Nuutti Niinivaara. Olli Kuoksa syttyy varmaan Rajalan veljesten ja ankkojen vierailusta, joten lauantaina on edessä hikinen iltapuhde.

Lakkapää on vahvistunut kauden aikana. Hakkuri Fredric Gustavsson on kirkkain tähti. Aponzan veljekset ja heidän huima pomppunsa tuottaa harmaita hiuksia tyylikkään Juho Rajalan kampaukseen. Miikka Lemola on tehnyt paluun yleispelaajaksi ja Lasse Jäntti on tuttu passari jo viime kaudelta. Japanilainen libero Sho Takahashi on rauhoittanut joukkueen vastaanottoa. Valmentaja Luis ”Allu” Salgado janoaa Etta-voiton huumassa lisää sarjapisteitä. Pääsy jopa pudotuspeleihinkin on vielä teoreettisesti mahdollista. Sunnuntainakin ankat joutuvat kovaan lappilaiseen happotestiin. Joulupukin kotikulmilta ei ole lahjapisteitä jaossa.

Juho Rajala on saanut ankkapelin kuosiin. Uusi aika alkoi joulukuun 11. päivä, kun VaLePa sai tuta ankkojen huippuvireen. Sen jälkeen ovat kaatuneet Hurmos, Loimu ja TUTO Volley. Vastaanotto on tiivistynyt. Hyökkäystehot ovat parantuneet. Torjuntoja tulee koppikoneiden Lehtosen ja Sandersin johdolla. Mikäli syöttö- ja vastaanottopeli toimii, niin Menevä-Mikalla on hymy herkässä virtuaalisen fanimatkan johtajana.

 

Pohjoisen reissun jälkeen vedetään hetki henkeä. Seuraavaksi edessä on vierailu saviseudulle Hurrikaanin isännöimään otteluun 2.2. Sitten testataan vieraissa 5.2. olisiko VaLePa jälleen voitettavissa. Seuraava kotiottelu on 19.2. ja vieraana ilon Pohjois-Karjalasta tuova Karelian Hurmos.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.