Vantaalainen ankkahurmos kohtaa sunnuntaina kareliaanisen kaimansa. Vantaa Ducksin ”pleijareissa” panokset kovenevat!

Vantaalainen ankkahurmos kohtaa sunnuntaina kareliaanisen kaimansa. Vantaa Ducksin ”pleijareissa” panokset kovenevat!

Lentopallon Mestaruusliigassa Vantaa Ducksilla on menossa runkosarjan ”pleijarit”. Panosta riittää. Unelmien pilvenhattaroilla on jopa pleijaripaikka. Matka sinne vaatii pelaajilta rautaista asennetta, tahtoa, huippuluokan osaamista ja kovia suorituksia ratkaisupaikoissa. Sunnuntaina 12.2. klo 17.00 Vantaan Korson Lumossa on vastassa Mestaruusliigan kärkipaikoilla viihtynyt Karelian Hurmos. Ankkahurmosta tarvitsemme myös Lumon lauteille. Yleisöhän on se seitsemäs pelaaja, joka virittää Ducksin pelaajat hurmiolliseen transsiin. Tervetuloa sankoin joukoin laittamaan mölyä Lumon mökkiin.

Pohjois-Karjalassa on onnistuttu virittämään joukkue huippuiskuun. Nimet Niinivaara, Rissanen, Häyrinen, Marttila, Haapakoski, Räsänen ja Hakkarainen ovat näyttäneet, että Pohjois-Karjalasta kajahtaa. Sunnuntain pelissä on Hurmokselle kova panos. Pleijareitten kotietu kiinnostaa mestaruutta tavoittelevaa nippua. Matti Alatalo ripustaisi mielellään kaulaan kauden päätteeksi arvometallia.

Valmentaja Juho Rajala nauttii tiukoista paikoista. Sunnuntaina on jälleen tarjolla ankkamainen happotesti. – Kyl joukkueen terveystilanne on taas parempi kun saatiin muutama päivä huilata tammikuun kovan rypistyken jälkeen ja saatu muutama laadukas harjoitus alle. Itse asiassa pidettiin muutaman päivän tauko yhteistreeneistä TUTO-pelin jälkeen, joten viikon verran on keretty treenaamaan tätä matsia silmällä pitäen. Me on hinkattu lähinnä torjunta-puolusta ja hyökkäystä.

Runkosarja ehti pitkälle, kunnes ankat saivat itsetuntonsa tiukoissa paikoissa kohdalleen. Rajala toteaa, että ”ehkä KyKy-voitto anto sen verran itseluottamusta koko joukkueelle, että uskallettiin Turussa pelata erien viimeisetkin pallot. Kiva välillä näinkin päin.”

Rajala ehti harjoitusten lomassa pohtimaan myös virkeänä elävää pudotuspelipaikkahaavetta. – Se on juurikin näin, ja isoja voittoja tässä pitää pystyä ottamaan, jos playoffeihin halutaan. Mielellään tosiaan kolme pinnaa tästäkin matsista otettais, mutta peli sen sit kertoo montako on ansaittu.

Ankkojen KyKy- ja TUTO-voitot avasivat ankkafanien mieltä lämmittävän voittoputken. Joukkue sai ulosmitattua osaamisensa. Tammikuun Mestaruusliigan tähdistöön valitun libero Louis Pineaun pääsee pohjoiskarjalaiseen hihatestiin. Varsinkin yleispelaaja Mikko Räsänen on ollut ässämäisessä vireessä syöttöruudussa. Hurmos tulee Lumoon hyvin lämmitelleenä, kun saavat alleen lauantaina Hurrikaanin kohtaamisen Loimaan saviseudulla.

Valmentajien ennakkohaastattelussa klo 16.30 ovat joukkueiden valmentajat kysymysten ristitulessa. Tervetuloa kruunaamaan sunnuntain lepopäivä huippulentopallonautinnolla. Täytetään ankka- ja Hurmosfaneilla Lumon hornankattila.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.