Vantaa Ducksin vaihtoehto sunnuntain pelille on selkeä. Voitolla ei lähdetä yöhön, mutta säilytetään mahdollisuus jatkaa liigakarsintojen 1. kierrosta. Muuten alkaa keskittyminen varsinaisiin liigakarsintoihin ykkössarjan voittajaa vastaan.

Vantaa Ducksin vaihtoehto sunnuntain pelille on selkeä. Voitolla ei lähdetä yöhön, mutta säilytetään mahdollisuus jatkaa liigakarsintojen 1. kierrosta. Muuten alkaa keskittyminen varsinaisiin liigakarsintoihin ykkössarjan voittajaa vastaan.

Vantaa Ducksin kausi 2022-2023 jatkuu takkuisissa merkeissä. KyKy-Betset on vain yhden voiton päässä liigakarsintojen 1. kierroksella. KyKy-Betset pääsisi voiton jälkeen kesälomalle ja virittäytymään kauden 2023-2024 valmisteluun. Lauantaina oli kyyti kylmää Kyy York Areenalla ja KyKy-Betset väänsi jo toisen kerran selkeän 3-0 voiton. Suomen pienimpiin kuntiin kuuluva Kyyjärvi ja betonimiehet ovat antaneet myrskyvaroituksen metropolialueen Vantaan ankoille, jotka ovat tottuneet parras- ja neon-valojen tuikkeeseen. Sunnuntaina peli alkaa Myyrmäen Vantaan Energia Areenalla klo 17.00. On aivan selvä, että nyt tarvitaan yleisön tuki. Selkä on seinää vasten ja tästä ei nousta kuin kovalla taistelulla ja yleisön vimmaisella kannustuksella. Tervetuloa ankkafanit Myyrmäen viihtyisille lauteille.

Lauantaina Ducksin parhaaksi valittu Joona Väänänen totesi, että hän uskoo, että pystytään Vantaalla ihmeitä vielä tekemään. Joona harmitteli, että peli lauantaina oli tukkosta pelin jokaisella osa-alueella. Blues Volleyn kasvatti harmitteli, että ankat eivät saaneet enempää irti.

Päävalmentaja Juho Rajala totesi lehdistötilaisuudessa, että ”julkiseen levitykseen eivät ole ne ajatukset, jotka ensimmäisinä tulivat pelin jälkeen mieleen. Harmittaa jätkien puolesta. Tänään ei ollut kuin 1 vaihtomies mukana. Sitten on vielä erinäisiä pikkukremppoja jätkillä. Taisteluilmettä löytyy ja puolustustahtoa, mutta palloa ei saada lyötyä alas jatkopalloista alas. Mutta urheilu ja varsinkin lentopallo on välillä tällaista. Nyt täytyy unohtaa tämä peli. Sarja on vielä kesken. Kun saadaan se ensimmäinen erä, niin sitten tää kääntyy.”

Vantaa Ducksin voittaessa huomenna, pelit jatkuvat Kyy Yorkissa keskiviikkona 22.3. klo 18.30. Mikäli tuo ottelu vielä käännetään voitoksi, niin liigakarsintojen 1. kierroksen ratkaiseva peli pelattaisiin Vantaan Energia Areenalla perjantaina klo 18.30. Mikäli Vantaa Ducks häviää sunnuntaina, niin ankkojen pelit jatkuvat varsinaisissa liigakarsinnoissa, joiden vastustaja selviää viikon kuluttua pelattavissa ykkössarjan finaaliotteluissa.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.