Vantaa Ducksin kevätkauden tavoite edelleen kirkkaana, keskiviikkona vastustajaksi Tiikerit!

Vantaa Ducksin kevätkauden tavoite edelleen kirkkaana, keskiviikkona vastustajaksi Tiikerit!

Vantaa Ducksilla pelaajien ei tarvitse miettiä motivaatiota tuleviin peleihin. On vain tärkeitä pelejä edessä, joissa panosta riittää. Joukkueen kevätkauden tavoite on playoff -paikka, joka valmentaja Juho Rajalan mukaan tullaan ottamaan. Sunnuntain TUTO-pelistä tuli plakkariin yksi sarjapiste. Keskiviikkona 18.1. klo 18.30 alkavaan otteluun vieraaksi saapuu Keski-Pohjanmaan ja Kokkolan ylpeys, Kokkolan Tiikerit. Keski-Pohjanmaan maakuntaruoka on jänispaisti, vaakunassa on näätä ja kasvi on kissankello. Tiikereiden kestomenestys ei ole vielä tuonut maakunnan kuivakakuksi Tiikerikakkua.

Yleisön tuki on kevätkaudella enemmän kuin tärkeää. Tervetuloa keskiviikkona kannustamaan Vantaa Ducks voittoon. Kausikortin voi vielä hankkia lipunmyynnistämme edullisesti kauden jäljellä oleviin kotiotteluihin 60 € hintaan. Sponsorointimahdollisuuksia myös löytyy mm. lähtemällä TV-otteluisännäksi.

Tiikerit on Mestaruusliigan kestomenestyjä. Joukkue on sarjassa tällä hetkellä kuudentena, mutta haarukassa on vielä päästä runkosarjan päätteeksi neljän parhaan joukkoon. Joukkueen valmentaja Mikko Keskisipilä on luonut pelaajien vahvuuksia hyödyntävän pelityylin. Voittoja tulee ja häviöitä kokeneet ovat keksineet Tiikereiden pelaamalle lentopallolle jopa anti-lentopallon nimityksen. Tosiasia on kuitenkin, että hyvän lentopallon kaava löytyy joukkueen toimiston kassakaapista. Voittoja tulee. Palkintovitriini pursuaa eriväristä metallia kullasta pronssiin. Tälläkin kaudella Tiikerit on ollut tyly vastustaja. Lokakuussa Lumossa raidallinen nisäkäs nuiji ankat selkein numeroin 0-3. Kokkolan Hollihaassa marraskuun lopulla Vantaa Ducks sai poistua kotikonnuille 3-1 tappio niskavilloissaan. Joukkueen pelaajaikoni on Antti Leppälä, joka on saanut vyölleen jo 400 ottelua Mestaruusliigassa. Tiikerituholainen numero kaksi on taitava hakkuri Daniel Thiessen. Varma ja eleetön pajavasara, joka on vireessä ottelusta toiseen.

Vantaa Ducks on kevätkauden aikana pelannut jo kaksi viisieräistä ottelua. Niistä molemmista on sarjataulukkoon saatu ynnättyä vain piste/ottelu. Kauden seitsemästä viisieräisestä vain kaksi on päättynyt ankkojen voittoon. Erien loppujen taklaaminen voitoksi on kevään teema. Voittoja tarvitaan, että ankat nousevat pleijariviivan yläpuolella. Nyt kahdeksantena oleva TUTO Volley on neljän pisteen päässä.

Valmentaja Juho Rajala on todennut viisaasti, ”vaikka tässä kenenkään hengestä ei ole kysymys, niin ainakin itse nautin niistä hetkistä, kun pitää pystyä yksinkertaisesti suoriutumaan. Siinä vaiheessa, kun paineita ei tunne, on sama vaikka lopettaa koko homma.” Kukapa häviämistä rakastaisi ja Rajala totesikin Turussa viisieräisen ottelun tappion jälkeen: ”Meille jokainen peli on tärkeä ja turpaan on tullut riittävästi, eikä se ole hauskaa. Täytyy arvostaa joukkueen taistelua.” Tavoite kevätkaudelle on Rajalan mielestä kuitenkin selkeä: ”Playoff-paikka me tullaan ottamaan. Siinä on kevätkaudelle tavoitetta ihan sopivasti.”

Keskiviikkona 18.1. ennen ottelua klo 18.00 on luvassa joukkueiden valmentajien tuoreet mietteet tulevasta kohtaamisesta. Mikko Keskisipilä ja Juho Rajala ovat kahvion viereisessä mediapisteessä kysymysten ristitulessa. Lauantaina Hurrikaani-pelissä Lumon lauteille oli tullut 495 katsojaa. Joko keskiviikkona menee rikki viidensadan katsojan raja. Tervetuloa ankkafanit, Tiikerit-fanit ja lentopallosta kiinnostuneet ensikertalaiset kuin lentopallon ystävät Vantaan Korson Lumo-halliin. Junalla pääsee helposti Korsoon ja Lumo-hallin vieressä on parkkitalo yksityisautoja varten, jossa on ilmainen pysäköinti. Tervetuloa!!!

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.