Vantaa Ducks uudistuu – taustaryhmään, sponsoreihin ja talkooporukkaan haetaan täydennystä

Vantaa Ducks uudistuu – taustaryhmään, sponsoreihin ja talkooporukkaan haetaan täydennystä

 

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Vantaa Ducks lähtee kauteen 2022-2023 uudistuneena. Korona on helpottamaan päin ja suuntaamme katseen tulevaan toiveikkaana. Nyt on aika kääriä hihat ja viedä pääkaupunkiseudun lentopallo seuraavalle tasolle. Vuoden 2021 kesällä uudistuneet arvot yhteisöllisyys, vastuullisuus ja sinnikkyys tarjoavat hyvät lähtökohdat toiminnan uudistumiseen.

Vantaa Ducksin Mestaruusliigassa pelaavan joukkueen tueksi on perustettu taustaryhmä. Aiemmin taustaryhmänä toiminut elin on muuttanut nimensä toimintaryhmäksi, joka paremmin kuvaa sen operatiivista luonnetta.

Korson Vedon/Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja luonnehtii uudistuneen taustaryhmän ja toimintaryhmän tulevia tavoitteita ja toimintaa.

” Uuden taustaryhmän tavoitteena on varmistaa liigatason lentopalloilun jatkuminen ja kehittyminen Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla. Tarvitsemme toimintaamme uusia voimia ja heidän kauttaan raikkaita ideoita kehitystyöhön kaikille tasoille. Eri urheilulajien välinen kilpailu on erityisesti pääkaupunkiseudulla kovaa. Siksi huippulentopallon tason on noustava askel ylöspäin, jotta pysymme yleisöä kiinnostavana lajina myös jatkossa. Tuon askeleen ottamiseksi tarvitaan lisää toimijoita, tukijoita ja vapaaehtoisia. Tulkaa rohkeasti mukaan!”

 

Tausta- ja toimintaryhmä

Haemme molempiin ryhmiin Vantaa Ducksin kehittämisestä ja tulevaisuudesta kiinnostuneita henkilöitä. Voit myös tehdä ehdotuksia henkilöistä, jotka olisivat soveltuvia ryhmiimme ja tuntisivat uudistuneet arvomme omikseen. Ota yhteyttä Ari Koskenojaa, koskenojaa@gmail.com tai puhelimella numeroon 05064478.

Tukijat ja sponsorit

Uudistuva toimintamme tarvitsee myös lisää tukijoita ja sponsoreita. Valtakunnallisesti näkyvä toimintamme on näyteikkuna, jossa kannattaa olla mukana. Joukkueemme ja sen ottelut ovat monipuolisesti esillä ottelutapahtumissa, mediassa ja somessa. Monipuolisista tuki- ja sponsoripaketeista voit kysyä Ari Koskenojalta, koskenojaa@gmail.com tai soittamalla numeroon 05064478.

Vapaaehtoiset eli talkooporukka

Talkooporukkamme tehtävät ovat vuosien varrella koko ajan lisääntyneet. Uudistumisen myötä tarvitsemme lisää käsipareja nykyisten energisten talkoolaisten lisäksi. Talkootyötä löytyy tiedottamisen, ottelutapahtuman kehittämisen, kahvion, kenttäjärjestelyn, järjestystoiminnan, myynnin ja monen muun tehtävän parista. Ota yhteyttä Ari Koskenojaan, koskenojaa@gmail.com tai soittamalla numeroon 05064478.

 

Tässä vielä tiivistettynä uudistuneet Korson Veto/Vantaa Ducksin arvot, visio ja missio. Jos tunnet ne omaksi, niin lähde mukaan lämminhenkiseen porukkaamme. Yhdessä tekeminen tuo vaihtelua ja lisäarvoa elämääsi. Saat tehdä tärkeää vapaaehtoistyötä rakastamasi lajien keskellä. Pääkaupunkiseutu tarvitsee menestyvää Mestaruusliigassa pelaavaa miesten joukkuetta. Ja me tarvitsemme lisää hyviä tekijöitä Vantaa Ducksiin.

LÄMMINHENKISYYS

Olemme helposti lähestyttäviä. Toimimme yhteisöllisesti osallistaen. Toivotamme kaikki arvomme hyväksyvät lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme ja kohtelemme heitä ystävällisesti, tasavertaisesti ja kunnioittavasti.

VASTUULLISUUS

Otamme vastuun lupauksistamme ja sitoudumme viemään ne loppuun asti. Huolehdimme harrastamiemme lajien kehityksestä toiminnassamme. Tarjoamme toimintaa lapsista veteraani-ikäisiin eettisesti kestävillä periaatteilla ja hyvässä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

SINNIKKYYS

Pyrimme tavoitteisiimme aktiivisesti ja tinkimättömästi kaikessa toiminnassamme. Etsimme ennakkoluulottomasti ratkaisuja ja toimimme positiivisella asenteella.

VISIO

Olemme pääkaupunkiseudun tärkeä ja haluttu urheilu- sekä liikuntatoimija. Toimintamme lähtökohta on vaikuttaa osallistujiin positiivisesti vielä vuosienkin jälkeen.

MISSIO Missiomme on olla jatkuvasti kehittyvä, laadukasta ja monipuolista toimintaa tarjoava urheiluseura.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Ari Koskenoja, Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.