Vantaa Ducks uudistaa toimintaansa ja mielikuvaansa yhdessä sidosryhmien kanssa – tule mukaan kehittämään, kerro mielipiteesi!

Vantaa Ducks uudistaa toimintaansa ja mielikuvaansa yhdessä sidosryhmien kanssa – tule mukaan kehittämään, kerro mielipiteesi!

Vantaa Ducks pelasi menestyksekkään kauden 2020-2021 lentopallon Mestaruusliigassa ja eteni välieriin saakka. Ankat saalistivat ikimuistoisen kauden jälkeen kunniakkaan neljännen sijan. Menestys antaa hyvät lähtökohdat siirtää katse kauteen 2021-2022.

Haluamme nyt sidosryhmiemme avulla nostaa tietoisuutta Vantaa Ducksista, unohtamatta perinteikästä emoseuraa, Korson Vetoa. Uudistamalla voimme kehittää ja jatkaa menestyksekästä toimintaa. Pääkaupunkiseutu tarvitsee Mestaruusliigassa pelaavaa joukkuetta, joka kiinnostaa sekä paikallisesti että valtakunnallisesti yli lajirajojen. Iskulauseemme on ollut, että Vantaa Ducks pelaa pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa.

Nyt on syytä unelmoida ja katsoa tulevaisuuteen. Mitään taikatemppuja emme voi tehdä. Mutta haluamme parantaa näkyvyyttämme ja kirkastaa mielikuvaa meistä. Haluamme olla aiempaa merkittävämpi tekijä pääkaupunkiseudun liigatason urheilutoiminnassa myös muihin urheilulajeihin verrattuna.

 

Tästä syystä käynnistämme taustakyselyn, jonka avulla avulla haemme eri sidosryhmiltämme vastauksia kysymyksiin, joilla voimme täsmentää toimintamme perustaa.

Vantaan Ducksin toimintaympäristö on Vantaa ja pääkaupunkiseutu. Vierasotteluissa saamme näkyvyyttä ympäri Suomea. Keskeisiä sidosryhmiämme ovat Korso Veto ry:n jäsenet, talkoolaiset, pelaajat, pelaajien vanhemmat ja sukulaiset, Vantaa Ducksin kannattajat, kausikortin ja ottelulippujen ostajat, Vantaan kaupunki, tukijat, sponsorit, media, lentopallon ystävät ja pääkaupunkiseudun lentopallo- ja beach volley seuroissa toimivat aikuiset ja juniorit.

Vantaa Ducksin toimintaa organisoi taustaryhmä, jossa on talven aikana käynnistetty työ, jonka tavoitteena on uudistaa Vantaa Ducksin toimintaa ja kirkastaa mielikuvaa seurasta. Haluamme kyselyn avulla kartoittaa mielipiteitä Vantaa Ducksin mission, brändin ja toiminnan kehittämiseksi.  Mikäli sinulla on ajatuksia, kommentteja tai ideoita edellä mainittuihin asioihin tai kyselyyn, lähde mukaan kehitystyöhön. Ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan Ari Koskenojaan, puh. 05064478 tai ari.koskenoja@peab.fi

 

Ole aktiivinen ja osallistu seuran nettisivuilla olevaan kyselyymme  .

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook, Katarina Koivisto

 

Vantaa Ducks pelaa pääsääntöisesti Korson Lumo-hallissa. Muualla Vantaalla tai lähialueella muun muassa Helsingissä ja Karkkilassa olemme pelanneet teemaotteluita ja playoff-vaiheen pelejä. Korson Vedolla on pienessä mittakaavassa junioritoimintaa. Olemme junioripuolella tehneet viime vuosien aikana yhteistyötä PuMa Volleyn kanssa. Liigajoukkueen farmiyhteistyöseurana on useamman vuoden ajan toiminut Karhulan Veikot.

 

Posted in Vantaa Ducks.