Vantaa Ducks sponsorimyyntiin vahvistus – Raimo Pirttioja liittyy myyntitiimiin

Vantaa Ducks sponsorimyyntiin vahvistus – Raimo Pirttioja liittyy myyntitiimiin

Lentopallon Mestaruusliigassa kauteen valmistautuvalla Vantaa Ducksilla on tavoitteena lisätä sponsoreiden ja yhteistyökumppaneiden määrää. Seuralla on tarjota monipuolista näkyvyyttä. Ottelutapahtuman kehittäminen on keskiössä. Seuran arvot lämminhenkisyys, vastuullisuus ja sinnikkyys saavat vastakaikua yritysten ja yhteisöjen arvomaailmassa.

Sponsoreille tuttujen Ari Koskenojan, Jussi Savolaisen ja Mika Rajalan lisäksi seuralla on ollut myyntiresursseja projektikohtaisesti. Myös toiminta- ja taustaryhmän jäsenet antavat panoksensa myyntiin. Myyntitiimiin apua tarjoavat myös Jenni Kontto ja Pekka Krook. Nyt seuran myyntiin liittyy pitkän myynnin ja markkinoinnin kokemuksen omaava Raimo Pirttioja. Raimon sydän sykkii urheilumarkkinoinnille. Vantaalla asuvan Raimon innostus ja myyntiin panostaminen tuo lisäpotkua myyntiimme. Sponsoroinnista kiinnostunut voi ottaa yhteyttä Raimoon soittamalla numeroon 0451424511 tai sähköpostilla rpoja@outlook.com .

Myynnin vahvistaminen antaa Vantaa Ducksille mahdollisuuden syventää sponsoreiden ja seuran välistä suhdetta. Näkyvyystarjonnasta voidaan rakentaa monipuolisia ja monivuotisia yhteistyöpaketteja. Ottelutapahtuman teemoittaminen tuo sponsorin osaksi lentopallon kiehtovaa maailmaa.

Raimon tuloa juhlistamme sponsoreita kiinnostavalla tarjouksella. Ryhdy ns. pelaajakummiyritykseksi. Katsomme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan pelaajamme ja olet mukana näkyvästi hänen pelipaidassaan. Mikäli teet päätöksen lähteä pelaajan kummiyritykseksi syyskuun loppuun mennessä, niin saat kaupan päälle yhden Ruutu+ -kanavalla näkyvän TV-kotiottelumme Pelissä mukana näkyvyyden.

Sponsoriksi voit lähteä milloin tahansa. Nyt heti tai sinulle paremmin sopivana ajankohtana esimerkiksi vuoden 2024 alusta alkaen. Löydämme varmasti budjettiisi sopivan ratkaisun. Voit vaikka hankkia yrityksellesi 2 kpl kausikortteja tai lähteä mainoksellasi mukaan TV-ottelun mainostauolle. Tai ostat mainospaikan kausijulkaisuumme tai lähdet kotiottelumme otteluisännäksi. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia huippulentopallosta mukanasi tuomien vieraiden kanssa katsomon parhailta paikoilta.

Seuraa Vantaa Ducksia Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Somessa näkyvyys kanaviemme kautta on yksi tapa tuoda sponsoreille lisänäkyvyyttä ja tavoitettavuutta kohderyhmässä. Voit myös ”merkkauttaa” yrityksellesi ottelutuloksen, -ennakon tai pelikuvien tarjoamisen. Mahdollisuuksia löytyy. Ota heti yhteys Raimo Pirttiojaan. Hän kartoittaa yrityksesi tarpeet näkyvyydestä ja sen sisällöstä.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.