Vantaa Ducks lähtee hakemaan hyvää peliä KyKy-Betset Kyyjärven taltuttamiseksi

Vantaa Ducks lähtee hakemaan hyvää peliä KyKy-Betset Kyyjärven taltuttamiseksi

 

Tiukassa ottelusumassa seilaavat ankat kohtaavat lauantaina 29.10. klo 17.00 alkaen sarjanousija KyKy-Betset Kyyjärven Vantaan Korson Lumo-hallissa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kyy Orkissa päättyi Vantaa Ducksin voittoon 2-3. Karelian Hurmoksen kova syöttö murskasi ankkojen pelistä turhat haaveet keskiviikkona Joensuussa. Laitahyökkääjät olivat kovilla joensuulaisten torjuntaseinän edessä. Kotisali helpottaa lauantaina, mutta pelin on selkeästi parannuttava keskiviikosta, mikäli sarjapisteet aiotaan kaapata vantaalaisten sarakkeeseen. Ankkojen pettymys keskiviikon pelistä pyyhitään parhaiten pois lauantain vahvalla pelillä. Ducks on sarjassa kuudentena ja Kyyjärvi yhdeksäntenä. Kahvion viereisessä haastattelupisteessä joukkueiden valmentajat Venski ja Rajala pohtivat tulevan ottelun asetelmia. Haastattelu alkaa klo 16.30.

KyKy-Betsetin joukkueesta voidaan nostaa esiin kolme pelaajaa. Kaikki ovat pelipaikoillaan Mestaruusliigan eliittiä. Yleispelaaja Aivars Petrucevics on pistetilastossa yhdeksäntenä ja ässätilaston kärjessä. Keskiviikkona Joensuussa vaikeuksissa ollut ankkojen hihaosasto on kovilla tämän pommittajan kanssa. Maajoukkueenkin kantavia voimia oleva keskipelaajaTommi Siirilä on asettunut torjuntatilaston kärkipaikoilla Henrik Porkan ja Lauri Lehtosen kanssa. Tiikereissä viime kaudella hakkurihirmuna häärinyt Oskari Keskinen on kolmas tärkeä palanen Kyyjärven päävalmentaja Venskin palapelissä. KyKy-Betsetin valmennuksessa on Venskin tukena Hannu Kalliojärvi, joka on aiemminkin vieraillut Lumossa, mutta Mestaruusliigan karsintapeleissä. Nyt on Hannun ensivierailu Lumon hornankattilaan Mestaruusliiga-pelissä.

 

Päävalmentaja Juho Rajala oli syystäkin pettynyt keskiviikon peliin. ”Täytyy oikein miettiä mitä hyvää löytyisi omasta pelistä, ei oikein löydy” mietiskeli Rajala Hurmos-pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Ducksin peli on tällä kaudella ollut lievästi vuoristoratamaista. Hyviä esityksiä on seurannut alavireinen peli. Voittoja on kuitenkin plakkarissa kaksi kappaletta ja viiden erän väännöistä on saatu rutistettua pisteet Perpolta ja Akaa Volleylta. Keskipelaajaosasto Porkka ja Lehtonen ovat varmasti entisen keskipelaajavelho Venskin erityistarkkailussa. Lääkkeet on löydettävä näiden torjuntahirmujen ohittamiseen. Vastaanottopeliltä Louis Pineaun johdolla odotetaan paljon lauantaina. Mikäli hihatrio toimii, niin vastustaja on haastavan paikan edessä. Ennakkoon liput on kätevä käydä ostamassa Lippu.fi:stä tämän linkin kautta.

Lauantain pelin jälkeen on ankoilla vierailu Sastamalaan. Vexve-Areenalla kohdataan VaLePa Sastamala Tampere 2.11. klo 18.30. Lauantaina 5.11. on Lumossa herkkujen herkkua tarjolla, kun Mestaruusliigan tähdistöjoukkue Savo Volley tulee mestaruusnälkäisenä pääkaupunkiseudun parrasvaloihin. Ottelu alkaa klo 17.00.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.