Vantaa Ducks ja PuMa-Volley uudistavat yhteistyötään

Vantaa Ducks ja PuMa-Volley uudistavat yhteistyötään

 

PuMa-Volley ja Vantaa Ducks ovat sopineet uudistuvasta yhteistyöstään. Tämä on yksi tapa kehittää pääkaupunkiseudun lentopalloa pelaaville pojille väylää kohti Mestaruusliigan pelejä. Seurat ovat sopineet yhteisestä tekemisestä, joka kirkastaa nuorien poikien pelaajapolkua matkalla huippupelaajaksi. Vantaa Ducksista pääkummina on Toni Kankaanpää, joka aloitti lentopallouransa PuMa-Volleyssa 5-6 vuoden ikäisenä. Toni on ollut luomassa uudistuvaa yhteistä tekemistä Vantaa Ducksin liigajoukkueen valmentajan Juho Rajalan kanssa. Tulossa on yhteisiä harjoituksia Vantaa Ducksin liigajoukkueen ja PuMa-Volleyn poikien joukkueiden kanssa. Yhteistä tekemistä tuodaan esille molempien seurojen somekanavissa sekä Vantaa Ducksin ottelutapahtumassa.

 

PuMa-Volleyssa on lähes 150 poikapelaajaa ja akatemiat niin A-, B- kuin C-pojille. Lokakuussa valmistuvalla Lehto-Areenalla tullaan näkemään mm. PuMa-Volleyn naisten ykkössarjan kotiottelut. 2-sarjaa pelaavan miesten joukkueen kotiottelut pelataan Puistolan Urheilutalolla. PuMa-Volleyn poikien valmennusvastaava Jouni Lind on tyytyväinen vahvistuvaan yhteistyöhön. “Me olemme rakentamassa seuraa yhtenäisenä kokonaisuutena, missä esikuvien merkitystä junioreiden kasvussa halutaan korostaa. Ducksin kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeä palanen poikapelaajiemme kehittämisessä Vantaa Ducksin taustalla olevan Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja pitää yhteisen työn vahvistamista merkittävänä. “Mestaruusliigassa pelaavalle seuralle on tärkeää, että sillä on vahva side samaa sukupuolta oleviin juniorijoukkueisiin. PuMa-Volleyn kanssa on mukava tuoda esikuvia nuorille lahjakkaille junioreille. Vantaa Ducksin uudet arvot lämminhenkisyys, vastuullisuus ja sinnikkyys ohjaavat vahvasti yhteistyötämme muiden seurojen kanssa.”

 

Vantaa Ducksin legenda ja PuMa-Volleyn kasvatti Toni Kankaanpää on innoissaan pääkummina. “Aloitin PuMa-Volleyssa 5 – 6 vuoden ikäisenä ja pelasin seurassa juniorina liigauran aloittamiseen asti. Voitimme junnuvuosina Suomen mestaruuksia useampana vuotena. PuMasta B- tai A-junnuina Korsoon liigapelaajiksi siirtyneitä ovat myös Tuomas Haapasalo, Pasi Kuosmanen, Niko Kärkkäinen, Joel Laakso, Olli Nieppola, Lassi Nurminen, Petri Parviainen, Teppo Pulkkinen, Niklas Seppänen ja Antti Vallin. Niklaksen veli Robertilla on myös PuMa-junnuna paljon liigapelejä takanaan. Tämän kauden ankkajoukkueesta passari Tommi Mäkelällä on vahva tausta PuMassa”.

 

PuMa-Volley on elämänsä iskussa samoin kuin Vantaa Ducks. Nyt kääritään hihat yhdessä ja tulokset saadaan aikaiseksi yhteisellä tekemisellä. Toivottavasti Tonin tarina innoittaa nykyisiä PuMa-Volleyn pelaajia lentopallourallaan.

 

Lisätietoja:

 

Puma- Volley: Jouni Lind, 0505213305

Vantaa Ducks: Ari Koskenoja, 05064478

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.