Vantaa Ducks hunajajahtiin Akaalle

Vantaa Ducks hunajajahtiin Akaalle

Lentopalloilun Mestaruusliigan uuteen kauteen valmistautuva Vantaa Ducks pelaa tulevana viikonloppuna Akaa-Volleyn järjestämässä Hunajaturnauksessa. Lauantaina 18.9. ankat kohtaavat kello 13.30 Hurrikaanin ja klo 17.00 Karelian Hurmoksen. Sunnuntaina 19.9. pelataan sijoitusottelut. Toisessa lohkossa pelaavat Akaa-Volley, Raision Loimu ja VaLePa. Ottelut pelataan kolmieräisinä Toijalan Monarilla. Vantaa Ducksin tiedotustiimin kokenut konkari Esa Parviainen on paikalla turnauksessa, joten Lieksassa ja Kauko-Idässäkin tunnettu viestintäguru raportoi faneille sivuillamme ankkojen peleistä.

Mestaruusliiga käynnistyy Vantaa Ducksilla 1.10. kotiottelulla Ettaa vastaan klo 18.30. Valmentaja Juho Rajala lähtee hakemaan turnauksesta informaatiota pelaamisesta suhteessa muihin joukkueisiin. – Pieniä muutoksia ollaan tehty meidän pelisysteemiin ja tää turnaus on hyvä paikka nähdä, miten ne tosi tilanteessa toimii. Rajala ja joukkue eivät vielä ole asettaneet tulevalle kaudelle tavoitetta. – Katsotaan nyt ensin nämä harjoituspelit alta pois ja asetetaan tavoite sen jälkeen.

Keskipelaaaja Keenan Sanders on liittynyt muutama vajaa kolme viikkoa sitten joukkueeseen. – Todella hyvin on poika päässyt joukkueeseen mukaan. Sanavarastosta löytyy jo pari suomen kielen sanaa ja muutenkin aivan erinomaisella asenteella hän on vetänyt nämä reilut pari viikkoa. Rajala pohtii vielä joukkueen vahvuuksia. – En mä tiedä, onko niillä vahvuuksilla tässä vaiheessa hirveästi merkitystä, mutta jos jotain, niin tuttu porukka pitäs olla. Kymmenen jätkää säily samana ja onneksi saatiin myös vähän uutta vertakin jengiin mukaan.

Lauantain vastustajista Hurrikaanissa kiinnittyy huomio yleispelaajaan Aleksi Muukkoseen, hakkuri Antti Ropposeen sekä paluumuuttaja keskariin Aleksi Kaatrasaloon. Vantaa Duckshan kaatoi lähes sensaatiomaisesti viime kauden puolivälierissä Loimaan ylpeyden. Miten käy lauantaina?

Karelian Hurmos on vahvistunut viime kaudesta hakkuri Eetu Häyrisellä. Ettasta tuli passariksi Mikael Kyllönen ja yleispelaajaksi Savo Volleysta Markuss Cielavs. Selkeästi vahvistunut Hurmos on varmasti kauden positiivisia yllättäjiä.

Hunajaturnauksessa nähdään myös Suomen maajoukkueessa erinomaisia esityksiä tarjonneet Akaa-Volleyn Urpo Sivula, Sauli Sinkkonen ja Voitto Köykkä. Viikonlopun jälkeen ankkafanit ovat viisaampia kuinka hunajainen olo Vantaa Ducksin taitureilla on? Ovatko pelaajat sunnuntai-iltana oman elämänsä Nalle Puheja. Nalle Puh onkin todennut viisaasti – Suuruuttasi ei mitata sillä mitä sinulla on, vaan sillä mitä annat.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.