Vantaa Ducks ei hae Mestaruusliiga-paikkaa kaudelle 2024-2025

Vantaa Ducks ei hae Mestaruusliiga-paikkaa kaudelle 2024-2025

 

Vantaa Ducksin taustalla oleva Korson Veto ry:n hallitus on päättänyt, ettei seura hae Mestaruusliiga-paikkaa kaudelle 2024-2025. Syynä on seuran taloudellinen tilanne, johon on vaikuttanut keskeisesti Vantaan Ducksin toiminnan tappiollisuus edellisinä kausina. Yleistä taloustilannetta kohdannut voimakas lama on vaikuttanut moniin rakennusalan yrityksiin, jotka ovat vuosikausia sponsoroineet Vantaa Ducksia. Näin seuran liigatoiminnan varainhankinta on vaikeutunut.

Seura on päättänyt lähteä hakemaan miesten ykkössarjasta sarjapaikkaa Vantaa Ducksille ja käynnistänyt toimet sen toteutumiseen. Puheenjohtaja Ari Koskenoja toteaa. että ”pelaaminen ykkössarjassa mahdollistaa jatkaa seuran taloudellisen tilanteen vakauttamista. Lisäksi joukkueen tausta- ja toimintaryhmässä rakennetaan uutta strategiaa ja tarinaa sekä vahvistetaan sponsoririntamaa Mestaruusliigaan paluuta varten.”

Korson Veto ry jatkaa talouden tasapainottamista ja perustoimintaansa kamppailulajien, juniori- ja naisten lentopallon ja iltapäiväkerhotoiminnan parissa.

 

Lisätietoja: Puheenjohtaja Ari Koskenoja, koskenojaa@gmail.com  tai puhelimella 05064478

 

Korson Veto ry/Vantaa Ducks

Ari Koskenoja/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.