Uudistunut Etta Ducksin kauden avausvastus

Uudistunut Etta Ducksin kauden avausvastus

 

Tätä on odotettu. Perjantaina 1. lokakuuta Lentopallon Mestaruusliiga alkaa Vantaa Ducksin osalta kotiottelulla Oulun ylpeyttä Ettaa vastaan. Ja mikä parasta, yleisö on tervetullut Lumoon kannustamaan omiaan.

Vantaa Ducksin rosteri ei ole muuttunut kovinkaan paljon viime vuodesta. Kolmestatoista pelaajasta kymmenen on vanhoja tuttuja. Tämä takaa päävalmentaja Juho Rajalan mielestä hyvin jatkuvuuden ja kesän aikana joukkue on päässyt harjoittelemaan hyvin.

– Vaikka valmistautuminen on sujunut hyvin, kauden ensimmäinen ottelu on aina vähän mysteeri, Rajala toteaa.

Vantaa Ducksin joukkueessa on tällä kaudella kolme uutta pelaajaa. Kalifornialainen keskitorjuja Keenan Sanders on kautta edeltävissä harjoitusotteluissa osoittanut olevansa hyvässä pelikunnossa, kuten myös uusi nuori hakkuri Niko Mäki-Valtari. Myös viimeisenä pelaajana ankkoihin liittynyt keskitorjuja Iiro Seppälä on sopeutunut hyvin joukkoon.

Alek Rastamo ottaa tulevalla kaudella päähakkurin roolin. Ja vaikka Esko Vuorinen pilke silmäkulmassa taustajoukkojen tilaisuudessa sanoi haluavansa hakkuriksi hän jatkaa liberon tontilla Hassib Rezain rinnalla.

Viime kausi sujui ankoilta mainiosti, mutta Rajala muistuttaa, ettei passaa tuudittautua siihen uskoon, että menestys jatkuu itsestään. Kesän aikana joukkueessa on kuitenkin menty eteenpäin, hän vakuuttaa.

 

Oulun Etta puolestaan on uudistunut jonkun verran. Joukkueen peräsimessä jatkaa tuttu Olli Kuoksa. Ettalta löytyy nyt kaksi ulkomaalaisvahvistusta, yhdysvaltalainen yleispelaaja Michael Michelau ja slovakialainen hakkuri Jakub Petras. Lisäksi Suomeen palanut passari Niko Haapakoski ja Akaa-Volleysta siirtynyt Eetu Pennanen vahvistavat Ettan rivejä.

Etta on ennen kauden alkua pelannut tasaiset harjoitusottelut Kokkolan Tiikereitä ja Lakkapäätä vastaan. Ducks puolestaan otti Akaa-Volleyn Hunaja-turnauksessa pronssia ja kävi hakemassa yhden erävoiton Sastamalassa viime kauden mestaria Valepaa vastaan.

Yleisötilaisuuksien rajoitukset on nyt purettu ja Vantaa Ducks toivottaa kaikki ankkafanit ja muut kiinnostuneet tervetulleiksi Lumoon. Puheenjohtaja Ari Koskenoja vakuuttaa, että terveysturvallisuuteen suhtaudutaan edelleen vakavasti. Siksi voimassa on vahva maskin käytön suositus ja käsidesiä on paikan päällä riittävästi.

 

Kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan Korson Lumossa perjantain 1. lokakuuta klo 18.30 alkaen. Puoli tuntia ennen pelin alkua joukkueiden päävalmentajat haastatellaan kahvilassa. Lehdistötilaisuus on n. 5 minuuttia ottelun jälkeen samassa paikassa. Ennakkoliput voi ostaa Lippuautomaatista.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus / Katarina Koivisto

 

Posted in Vantaa Ducks.