Turvallinen toimintaympäristö on tärkeä ja ehdoton edellytys vastuulliselle Mestaruusliigatoiminnalle. Vantaa Ducks pääkaupunkiseudun liigaseurana pitää teemaa yllä viikonlopun kotiotteluissaan.

Turvallinen toimintaympäristö on tärkeä ja ehdoton edellytys vastuulliselle MestaruusliigatoiminnalleVantaa Ducks pääkaupunkiseudun liigaseurana pitää teemaa yllä viikonlopun kotiotteluissaan.

Vantaa Ducks kutsuu Korson alueen koululaiset vanhempineen viikonlopun (28.–29.1.) kumpaankin pelitapahtumaan. Lapset alle 16 v. ilmaiseksi ja vanhemmat lasten mukana alennuslipun hinnalla 13,50 € sisään. Liput ostetaan Lumossa tapahtuman yhteydessä  lipunmyynnistä. Tervetuloa nauttimaan huippulentopallosta ja tukemaan tärkeää teemaamme. Urheiluharrastuksen on oltava turvallista!

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava korsolaisille tuttu Vantaa Ducks pelaa kotiottelunsa Korson Lumo-hallissa. Nyt on luvassa tuplaviikonloppu 28.–29.1. Pelaamme lauantaina kello 17.00 ja sunnuntaina klo 15.00 alkaen pudotuspeleihin pääsyn kannalta tärkeät ottelut Kyyjärven KyKy- Betsetiä vastaan. Ottelun teemana on turvallinen toimintaympäristö. Urheiluharrastuksen on oltava turvallista, yhdenvertaista ja tasa-arvoista. Jokainen Mestaruusliigan seura on sitoutunut Lentopalloliiton eettisiin sääntöihin allekirjoitettuaan Liigalisenssisopimuksen.

Ennaltaehkäisy ja turvallisen toimintaympäristön rakentaminen on meidän jokaisen lentopallon liigaseuratoimijan vastuulla. Turvallinen toimintaympäristö on yksinkertaisesti asia, jota kukaan meistä ei voi sivuuttaa eikä vähätellä. Tähän on kiinnitettävä huomiota. Tähän on puututtava ja ennen kaikkea meidän on tehtävä työtä yhdessä ennaltaehkäisyn hyväksi.

Vantaa Ducksin taustalla olevan Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja liputtaa vastuullisuuden puolesta. – ”Ducks haluaa ottaa viikonloppuna kotiottelujen teemoiksi turvallisen toimintaympäristön, yhdenvertaisuuden, tasa-arvon sekä reilun pelin. Vastuullisuus on yksi kolmesta Vantaa Ducksin ja seuramme Korson Vedon arvoista.”

Mestaruusliiga on toimittanut seuroille Olympiakomitean oppaan, jossa on liigaseuroille menettelyohjeet turvallisen harjoitteluympäristön luomiseksi sekä ohjeita puuttua häirintään, jos sellaista ilmenee. Lisätietoja saat https://ilmo.suek.fi/#!/ .

Teeman esille tuomisessa on mukana Väestöliitto ja sen Et ole yksin -toiminta, jonka aiheena on seksuaalisen häirinnän ja väkivallan ennaltaehkäisy. Lisätietoja saat https://www.etoleyksin.fi/ nettisivulta.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä Korson Vedon toiminnasta tai tulevan viikonlopun otteluiden tärkeistä teemoista, niin ota yhteyttä seuramme puheenjohtajaan Ari Koskenojaan puh. 05064478 tai sähköpostilla koskenojaa@gmail.com .

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.