Tuplasti jännitystä, kun Hurrikaani saapuu Vantaa Ducksin vieraaksi

Tuplasti jännitystä, kun Hurrikaani saapuu Vantaa Ducksin vieraaksi

Ensi tiistaina marraskuun 9. päivä katsojilla riittää tuplasti jännitettävää, kun Hurrikaani Loimaa saapuu Vantaan Ducksin vieraaksi. Ottelu on nimittäin sekä Mestaruusliigan pisteisiin oikeuttava ottelu että Suomen Cupin puolivälierä. Panosta siis on yllin kyllin. Ottelu alkaa Lumossa klo 18.30. Ottelun yleisössä nähdään myös PuMa-Volleyn junioreita, valmentajia ja joukkueenjohtajia. Ottelun teemana on edelleen Vantaa Ducksin ja PuMa-Volleyn välinen yhteistyö.

Vantaa Ducks on hyvän kauden alun jälkeen pelannut ailahtelevasti. Edellinen voitto on lokakuun puolesta välistä, jolloin vastaantulijana oli TUTO Volley. Tämän jälkeen on tullut vain yksittäisiä erävoittoja, ja peli on otteluiden aikanakin ollut vuoristorataa, hyvän erän jälkeen on saattanut tulla kunnon alamäki.

Valmentaja Juho Rajala ei ole ollut tyytyväinen ankkojen viimeaikaisiin esityksiin. Sekä edellisen Karelian Hurmoksen voittoon päättyneen kotiottelun jälkeen että viikonloppuna hävityn ottelun Savo Volleyta vastaan Rajala on ollut tyytymätön. Savo-ottelun otteluraportissa kerrotaankin, että Rajala kuvasi tunnelmiaan sanaan, jota ei voi häveliäisyyssyistä julkaista.

Tiistaina on kuitenkin edessä uusi peli ja näyttämisen nälkä on varmasti ankoilla kova. Lauri Lehtonen komeilee edelleen torjuntatilastojen kärkipäässä ja Aleksander Rastamo kuuluu liigan parhaisiin pistetekijöihin kauden tässä vaiheessa. Ducks majailee sarjataulukossa sijalla viisi.

Hurrikaani puolestaan on tahmean kauden alun jälkeen piristynyt pelien jatkuessa, mutta sarjasijoitus on kahdeksas. Vantaa Ducks hävisi edellisen ottelun Hurrikania vastaan Loimaalla pari viikkoa sitten numeroin 3-1 ja nyt olisi revanssin paikka.

Hurrikaanin hakkuri, maajoukkueessakin esiintynyt ja Kokkolan Tiikereistä Loimaalle siirtynyt Antti Ropponen, on kovassa kunnossa. Hän on kunnostautunut sekä pisteiden tekijänä että ässien syöttäjänä. Ropponen on siis mies, jonka pysäyttämiseksi ankkojen olisi löydettävä eväät.

Toki Loimaalta löytyy muitakin kovia pelimiehiä, kuten Ettassa viime kaudella pelannut Aleksi Muukkonen ja tulokas Kuortaneelta Luka Marttila. Myös libero Peter Vuorinen on osoittanut varmoja otteita.

Tiistaina nähdään varmasti hyvä ottelu, kun ankat haluavat näyttää, että kauden alun voitot eivät olleet vahinkoja vaan joukkue on hyvässä kunnossa. Hurrikaani puolestaan hävisi marraskuun ensimmäisen viikonlopun ottelunsa Turussa TUTO Volleyta vastaan ja myös sitä edellisen kotiottelun VaLePalle. Halu on varmasti kova takaisin voittojen tielle.

Kauden neljäs kotiottelu pelataan Korson Lumossa tiistaina 9.marraskuuta klo 18.30 alkaen. Kummankin joukkueen valmentajat, Hurrikaanin Jussi Heino ja Ducksin Juho Rajala ovat haastateltavina kahviossa puoli tuntia ennen ottelun alkua. Ottelun liput on kätevintä ostaa etukäteen Lippuautomaatista.

Vantaa Ducks

Tiedotus / Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.