Tosifani, osta nimesi näkyviin fanikylttiin TV-lähetykseen Vantaa Ducks-Raision Loimu otteluun

Tosifani, osta nimesi näkyviin fanikylttiin TV-lähetykseen Vantaa Ducks-Raision Loimu otteluun

Nyt on Vantaa Ducksin tosifaneilla mahdollisuus olla fanikyltillä pelissä mukana tukemassa 26.11. klo 17.00 pelattavaa TV-otteluamme Vantaa Ducks-Raision Loimu. Ottelu lähetetään suorana Ruutu+ -palvelussa ja on nähtävissä tallenteena vuoden ajan.

Haemme tuotantoamme tukemaan 24 Tosifanin joukkoa, joiden nimet näkyvät lähetyksessä useaan kertaan tosifanien otteluisäntätunnisteessa. Tunniste näkyy 5 sekunnin ajan erien alussa ja lopussa.

Miten voit ankkafanina olla Pelissä mukana tukemassa lauantain 26.11. Loimu-peliämme?

Mene Lippuautomaattiin seuraavan linkin kautta  https://www.lippuautomaatti.fi/Ducks ja osta 50 (viidelläkymmenellä) eurolla osta Fanikyltti tosifaneille. Myynti sulkeutuu tiistaina 22.11. klo 24.00. Mainitsemme tukijat myös Vantaa Ducksin Facebookissa ja nettisivuillamme.

Vantaa Ducks tuottaa tällä kaudella kotiotteluistaan ns. seuratuotantona TV-lähetykset. Ostamme tuotannot Mobile-TV:ltä ja Kepitiltä. Selostajana käytämme lentopalloselostamisen ammattilaista Niko Huupposta. Lähetyksemme ovat saaneet katsojilta hyvää palautetta. Lähetystemme avulla sponsorimme saavat lisää näkyvyyttä. Myymme aktiivisesti sponsoreille TV-ottelun isännyyttä. Nyt on yhteen otteluun myös tosifaneilla mahdollisuus tukemiseen.

Loimu-ottelu on ankkafaneille erityisen mieluinen. Verkon toisella puolella on Vantaa Ducksista kaksi tuttua lentopallotaituria, hakkuri Joonas Jokela ja libero Esko Vuorinen. Ruudun TV-ottelut tavoittavat mukavasti katsojia, joten olet panoksellasi viemässä ankkojen ilosanomaa laajalle kohderyhmälle. Tallenteelta katsominen tuo vielä lisää katsojia.

Mikäli haluat ennen ostoa lisätietoja, niin laita viestiä Ari Koskenojalle koskenojaa@gmail.com tai soita puh. +3585064478

Tosifani, tervetuloa mukaan tukemaan Vantaa Ducksin tuottamaa suoraa TV-lähetystä.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.