Tonni täyteen tukikampanjalla Vantaa Ducks tähtää Lumo-hallin lentopallo-ottelun katsojaennätykseen. Tuen tavoitteena varmistaa Mestaruusliiga-pelien jatkuminen pääkaupunkiseudulla!

Tonni täyteen tukikampanjalla Vantaa Ducks tähtää Lumo-hallin lentopallo-ottelun katsojaennätykseen. Tuen tavoitteena varmistaa Mestaruusliiga-pelien jatkuminen pääkaupunkiseudulla!

 

Vantaa Ducksin kausi ei ole mennyt pelillisesti eikä taloudellisesti tavoitteiden mukaisesti. Joukkue kamppailee sarjapaikastaan ja liigajoukkueen talous on budjetista jäljessä. Tonni täyteen – kampanjalla on runkosarjan viimeisessä kotipelissä Hurrikaania vastaan keskiviikkona 8.3. klo 18.30 tarkoitus lipunmyynnillä tavoitella vähintään 20.000 euron myyntiä. Samalla toteutuisi Korson Vedon/Vantaa Ducksin uusi yleisöennätys 1000 katsojaa.

 

Vantaa Ducksin tilanteesta on Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja oikea henkilö vastaamaan Tonni täyteen – kampanjaan liittyviin kysymyksiin.

 

  1. Milloin Tonni täyteen kampanja alkaa ja milloin päättyy? – Alkaa 15.2. ja kestää pelin alkamiseen asti 8.3.

 

  1. Mitkä syyt ovat aiheuttaneet Vantaa Ducksin Mestaruusliiga-kauden 2022-2023 taloudelliset haasteet? – Taloudellisissa haasteissa pohjalla on Korona-aika, jonka jälkeen kannattajat eivät ole palanneet täydellä vahvuudella Lumon “lauteille”. Tähän vaikuttanee myös joukkueen vaisut peliesitykset syyskaudella sairastumisten ja loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi yleismaailmallinen taloustilanne on vaikeuttanut sponsorisopimusten syntymistä.

 

  1. Auttaako Tonni täyteen kampanjan onnistuminen varmistamaan lentopallon Mestaruusliiga-pelien jatkumisen kaudella 2023-2024? – Tähän pyritään, mutta haasteita jää vielä jäljelle, vaikka kampanja hyvin onnistuisikin.

 

  1. Voitko jo valottaa mille kohderyhmille Tonni täyteen on suunnattu? – Se on suunnattu pääkaupunkiseudun lentopalloväelle, sekä yksityishenkilöille että yrityksillekin. Yrityksille myydään lippupaketteja.

 

  1. Mistä osasista lipun hinta 32,50 muodostuu? – Normaalin lippuhinnan 17,50 € päälle tuleva osa kattaa kahvit ja aulaohjelman sekä tukiosan, jonka arvo 10 euroa.

 

  1. Uskotko pääkaupunkiseudun lentopalloystävien, ankkafanien ja sponsoreiden lähtevän mukaan kampanjaamme? – Uskon, että he lähtevät mukaan kampanjaamme, koska varmaan haluavat Mestaruusliiga – lentopalloilun jatkuvan täällä.

 

  1. Tuhat katsojaa Mestaruusliiga-ottelussa Lumossa. Tunnelma on varmasti ainutlaatuinen. Tavoitteen saavuttaminen antaisi varmasti uskoa sinulle puheenjohtajana ja taustalla toimiville tausta- ja toimintaryhmäläisille ja hallituksen jäsenille? – Varmasti pelissä on tunnelmaa ja se antanee uskoa niin minulle kuin muille taustavoimille jatkon suhteen. Aikaisempi yleisöennätys 901 katsojaa on vuodelta 2004, jolloin olimme mitalipeleissä.

 

Seuraa Vantaa Ducksin nettisivuja ja sosiaalisen median kanaviamme. Kerromme Tonni täyteen -kampanjastamme lähipäivinä lisää. Lisätietoja saat Ari Koskenojalta sähköpostilla koskenojaa@gmail.com ja puh. 05064478. Kampanjan onnistuminen tarvitsee teitä kaikkia lentopallon ystäviä. Tervetuloa mukaan varmistamaan Mestaruusliiga- lentopalloilun jatkuminen pääkaupunkiseudulla.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Ari Koskenoja ja Pekka Krook

 

 

Posted in Vantaa Ducks.