Tekeekö Vantaa Ducks Joroisissa ihmetekoja?

Tekeekö Vantaa Ducks Joroisissa ihmetekoja?

Lentopallon Mestaruusliigassa sarjaa johtava Savo Volley isännöi lauantaina 6.11. Joroisissa Vantaa Ducksin vierailua. Ottelu alkaa klo 17.00. Joroinen on tunnettu kartanopitäjä, jossa 1800-kartanon väen keskuudessa käytettiin ranskan kieltä. Mikäli Vantaa Ducks haluaa tehdä ihmetekoja, niin nyt ei ranskan kielestä ole paljon apuja. Ankkahyökkääjien on annettava Mikasan puhua omaa karua ja virheetöntä kieltä.

Savo Volley ei ole tällä kaudella hävinnyt otteluakaan. Vantaa Ducks on hävinnyt seitsemästä ottelusta kolme viimeisintä, joten Joroisten ihmeteoilla katkaistaisiin myös kolmen ottelun tappioputki. Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen on saanut joukkueen pelin loksahtamaan kohdalleen ja kentälle voi heittää rosterista melkein kenet tahansa. Nimet Lelu, Silli, Andrus Raadik, Ivanovin veljekset, Miki Jauhiainen, Mikko Räsänen, Sho, Aleksei Zhbankov, Jakub Kovac herättävät kunnioitusta ja kauhua ympäri lentopalloilevan Suomen.

Joroisten tunnettuja henkilöitä on mm. Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Tero Tiittanen. Terohan esittää Sergei Kuulaa tässä suositussa saippuasarjassa. Saa nähdä millaista draamaa lopulta joukkueet tarjoavat lauantaina 6.11. klo 17.00 alkaen. Joroisten nimikkoruoka on kapapaisti, joka on tehty kapakalasta ja sianlihasta. Saa nähdä valitseeko paikalle matkustava Ducksin tiedotustiimiläinen Esa Parviainen ravinnokseen tämän herkullisen paistinautinnon.

Vantaa Ducks on sarjassa viidentenä. Alkukauden nousukiito on kaamoksen keskellä hiljalleen tasaantunut. Tiukka pelirytmi on jättänyt pelikuvioiden hiomisen vähemmälle ja alkukauden hyvin toiminut peli on alkanut yskimään. Keskiviikon tappiopelissä Hurmosta vastaan joukkue teki 20 hyökkäysvirhettä. Tuota virhemäärää on ehdottomasti vähennettävä ja samalla lisättävä tehoa hyökkäysten päättämiseen. Alek Rastamo on jäänyt liian yksin hyökkäysten päättämisessä. Tähän on toki vaikuttanut myös tosiseikka, että vastaanotto on viimeisessä kolmessa ottelussa takunnut. Valmentaja Juho Rajalakin oli keskiviikon pelissä tuskainen ja pelin tiimellyksessä osui pari eri väristä korttiakin Oulunsalon kasvatille. Joukkueessa on potentiaalia, mutta puhkeaako se totuttuun alkukauden kukkaan jo lauantaina jää nähtäväksi.

Lauantain pelin jälkeen onkin edessä syyskauden tärkein peli. Tiistaina Lumoon tulee vieraaksi Loimaalta Hurrikaani. Pelissä on panoksia vaikka muille jakaa. Kolmen sarjapisteen lisäksi voittajalle on tarjolla paikka lentopallon Suomen Cupin Final Four -turnaukseen. Tiistain sarjapeli on samalla Suomen Cupin toisen kierroksen peli. Hurrikaani varmasti janoaa ja hamuaa neljän parhaan joukkoon. Loimaan ylpeys on Mestaruusliigan mitalisateen lisäksi tottunut menestymään Suomen Cupissa.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.