Tärkeät pisteet jaossa Lumossa keskiviikkona

Tärkeät pisteet jaossa Lumossa keskiviikkona

 

Joensuun ylpeys Karelian Hurmos saapuu Vantaalle ja Lumoon Vantaa Ducksin vieraaksi ankkojen syyskauden viimeiseen kotipeliin keskiviikkona 29.11. Ottelu alkaa klo 18.30.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat erilaiset. Ducks saalistaa edelleen kauden toista voittoa, kun taas Hurmos viime sunnuntaina otti komean kolmen pisteen arvoisen voiton kotonaan viime kauden mestarijoukkueesta VaLePasta.

 

Hurmos tulee siis Vantaalle täynnä itseluottamusta. Sunnuntain ottelu tosin oli joensuulaisten ensimmäinen kolmen pisteen voitto ja Hurmos pitää ankkojen kanssa perää Mestaruusliigan sarjataulukossa. Ducksilla on koossa kolme pistettä, Hurmoksella seitsemän. Keskiviikon peli on siis kummallekin joukkueelle todella tärkeä, jotta pistetili kertyisi.

Ducks saa keskiviikkona olla tarkkana Hurmoksen Cap Verdelaisen hakkurin Isaias Sanchesin kanssa. Sanches tehtaili sunnuntain pelissä tehot 24 / +14. Hyvin pelasi myös Janne Marttila tehoilla 15 / +11.

 

Vantaa Ducksin viime lauantain peli Pasilan urheilutalolla taas toisti kauden aikana valitettavan tutuksi tullutta kaavaa. Peli oli hyvää, mutta ei riittänyt aivan loppuun saakka. Tai kuten valmentaja Juho Rajala totesi lehdistötilaisuudessa: “Taistellaan ja tehdään pirun hyvin juttuja. Mutta sitten alkaa pikkusen lipsumaan”.

Ankkojen hakkuri, montenegrolainen Milutin Pavicevic komeilee pistetilaston kolmantena, mutta hakkurin pisteet eivät ole riittäneet Ducksilla voittoihin saakka. Kauden alun erinomaisesti pelannut Kalle Kattelus taas on viime otteluissa ollut hieman vaisumpi. Positiivista lauantain ottelussa oli, että ankat ovat nyt saamassa rosteriin mukaan Marko Määttäsen. Määttänen rauhoittaa ankkojen vastaanottopeliä.

Keskiviikon ottelu on jo kauden toinen Ducksin ja Hurmoksen välillä. Joukkueet aloittivat kauden kohtaamisella Joensuun urheilutalolla. Sieltä ankoilla oli tuomisena piste. Nyt varmasti halu pitää pisteet kotona Vantaalla on kova.

Peli Vantaa Ducksin ja Karelian Hurmoksen välillä alkaa Lumon liikuntahallissa klo 18.30. Valmentajien ennakkohaastattelu alkaa kahvion viereisessä mediapisteessä klo 18.00. Tämä on viimeinen mahdollisuus nähdä ankat kotikentällään ennen joulua. Joulukuussa ohjelmassa on kolme vierasottelua, ennen kun tammikuussa taas palataan Lumoon.

 

Vantaa Ducks / Tiedotus

Katarina Koivisto

 

Posted in Vantaa Ducks.