Talouden vahvistaminen, toiminnan kehittäminen, brändin kirkastaminen ja juhlavuoden viettäminen ovat Vantaa Ducksin keskeiset elementit uuteen kauteen lähdettäessä!

Talouden vahvistaminen, toiminnan kehittäminen, brändin kirkastaminen ja juhlavuoden viettäminen ovat Vantaa Ducksin keskeiset elementit uuteen kauteen lähdettäessä!

Vantaa Ducksin toimintaryhmä ja hallitus pitivät yhteisen kokouksen kauden 2022-2023 päätteeksi. Puheenjohtaja Ari Koskenoja oli pyytänyt osallistujilta vastauksia muutamiin toiminnan kannalta keskeisiin kysymyksiin. Vastauksia tuli runsaasti. Niiden pohjalta käytiin perusteellinen keskustelu.

Keskustelun päätteeksi Lumon kokoushuoneessa vallitsi vahva ja yhteinen näkemys lentopallon Mestaruusliigan kaudelle 2023-2024 lähtemisestä. Pääsiäisen alla Vantaa Ducksia auditoitiin Mestaruusliigan toimesta. Korson Vedon hallitus piti vielä erillisen kokouksen, jossa se teki virallisen päätöksen Vantaa Ducksin lähtemisestä syksyllä alkavalle liigakaudelle. Samalla on aloitettu erilaiset toimet toiminnan kehittämiseksi.

Puheenjohtaja Ari Koskenoja on oikea henkilö vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

Mitkä ovat talouden osalta tavoitteet tulevalle kaudelle?

-Tulevan kauden osalta pyritään seuran talous normalisoimaan. Se tarkoittaa, että tavoite on tehdä taloudellisesti positiivinen tulos ja samalla pystyä hoitamaan tämän kauden aikana syntyneet tappiot pois.

Mitä toimintaa vahvistavia toimia haluaisit nostaa esiin? Sait ainakin laajan valikoiman ehdotuksia.

-Lähdemme kauteen kuluvaa kautta pienemmällä budjetilla. Se merkitsee, että kulujen kanssa on oltava entistä tarkempana ja siitä huolimatta tuloja on löydettävä lisää. Lisäämme panostuksia yritysyhteistyöhön ja tulemme järjestämään muutamia isompia tapahtumia kauden aikana mm. nuo seuran 90-vuotisjuhlat. Toivon myös kannattajiemme tulevan mukaan kampanjoihimme entistä laajemmin.

Mitä tarkoittaa brändimme kirkastaminen?

-Brändimme kirkastaminen tarkoittaa julkisuuskuvamme selkeyttämistä ja sitä kautta tunnettuuden lisäämistä. Aloitimme edellisellä kaudella arvojemme päivityksellä ja tulevaisuuden suuntaviivojen mietinnällä. Tätä työtä pitää jatkaa ja ryhtyä konkreettisiin toimiin pääkaupunkiseudun lentopallon lippulaivana.

 

Mitä Korson Vedon 90. juhlavuosi merkitsee Vantaa Ducksien otteluille?

-Tulemme juhlistamaan seuran 90 vuotista taivalta juhlaottelulla kevätkaudella, jolloin nuo vuodet tulevat täyteen

Onko sinulla seurapomona evästyksiä tulevan kauden joukkueen ja staffin suuntaan?

-Liigajoukkueemme rakentuu tulevalle kaudelle tämän kauden joukkueen ympärille. Muutamia pelaajia vaihtuu, mutta uskon, että saamme kasaan kilpailukykyisen porukan. Asenne on tärkeä ja sinnikkyys tulee näkyä myös kentällä niin pelaajilla kuin staffinkin puolella.

 

Vantaa Ducksin joukkueesta ja staffista aloitamme tiedottamisen vapun tienoilla. Pysykää kanavilla.

Vantaa Ducksin kehitystarina tarvitsee uusien toimien lisäksi uusia tukijoita, sponsoreita ja talkoolaisia. Lähde mukaan vahvistamaan pääkaupunkiseudun lentopallon lippulaivaa. Ota yhteys Ari Koskenojaan sähköpostilla koskenojaa@gmail.com tai soita Arille puh. 05064478.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Ari Koskenoja ja Pekka Krook

 

 

 

 

Posted in Vantaa Ducks.