Suuren urheilujuhlan tuntua Hurrikaanin saapuessa Ducksin vieraaksi

Suuren urheilujuhlan tuntua Hurrikaanin saapuessa Ducksin vieraaksi

 

Vantaa Ducks voi pelata ilman paineita, kun Hurrikaani Loimaalta saapuu vieraaksi kauden viimeiseen kotipeliin keskiviikkona 8.3. Vantaan Korsoon. Ducks hakee hyvää peliä ennen karsintaottelujen, ns. playout -ottelujen alkua. Keskiviikon tavoitteena on tuoda Lumoon ennätysmäärä katsojia “Tonni täyteen” -kampanjalla. Seuran aiempi yleisöennätys on pronssikeväältä ja on 901 katsojaa.

 

Sunnuntaina lippuja otteluun oli myyty alle puolet tavoitteesta, kertoo seuran puheenjohtaja Ari Koskenoja. Koskenoja toivoo kovaa loppukiriä lipunmyyntiin. Toki tukilippuja saa myös ovelta ennen ottelun alkua.

 

Vantaa Ducksin viikonlopun vieraspeli Akaa-Volleyta vastaan päättyi ankkojen 3-0 häviöön. Päävalmentaja Juho Rajalan mukaan Akaa-Volley syötti ankat nurin, joten oman pelin rakentaminen oli vaikeata.

 

Hävityn pelin myötä selvisi, että Ducks karsii sarjassa säilymisestä Kyyjärven Kyky-Betsetiä vastaan. Mestaruusliigan jumbot ratkaisevat ensin keskinäisen paremmuutensa, jonka jälkeen häviäjä vielä karsii ykkössarjan voittajaa vastaan.

 

Vaikka ankat on nyt karsijan paikalla niin keskitorjuja Lauri Lehtonen komeilee viime vuoden tapaan aivan torjuntatilastojen kärkipaikoilla.

 

Hurrikaani puolestaan on menettänyt mahdollisuutensa kotietuun pudotuspelien alkaessa. Kuitenkin mikä tahansa sijoista 5-7 on joukkueelle mahdollinen. Lopullinen sijoitus ratkaisee myös tulevan vastustajan, joten Hurrikaanilla on panosta keskiviikon ottelussa.

 

Nyt jos koskaan tarvitaan kaikkien ankkafanien tuki, jotta saisimme jatkossakin nauttia liigalentopallosta Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla. Tulkaa siis sankoin joukoin paikalle niin luodaan suuren urheilujuhlan tuntua. Lumo-hallin vieressä on parkkihalli, jossa pysäköinti on maksutonta. K-junan asema on myös Lumon lähistöllä.

 

Ottelu alkaa Lumossa keskiviikkona klo 18,30. Lipunmyynti aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelua. Paikan katsomossa voi varmistaa ostamalla lipun ennakkoon Lippu.fi:stä https://www.lippu.fi/artist/vantaa-ducks/ .

 

Yritykset ovat tervetulleita lipunmyyntimme loppukiriin. Lentopallolle ja Vantaa Ducksille sykkivä yrittäjä – ostamalla vähintään 10 tukilippua saat bonuksena yrityksellesi somepostauksen ja nimen näkyviin Ruutu-palvelun suoraan lähetykseen. Kun haluat ostaa yrityksellesi vähintään 10 lippua, niin laita sähköposti seuran puheenjohtajalle Ari Koskenojalle koskenojaa@gmail.com tai soita Arille puh. 05064478, Juhani Savolaiselle puh. 0505160510 tai Mika Rajalalle puh. 0400352291.

 

Tervetuloa sankoin joukoin täyttämään Lumo-halli. Nautitaan yhdessä Mestaruusliigan hyvästä tunnelmasta ja autetaan Vantaa Ducksissa vaikeassa tilanteessa.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.