Savo Volley ankkojen vieraaksi selvänä ennakkosuosikkina

Savo Volley ankkojen vieraaksi selvänä ennakkosuosikkina

 

Savo Volley saapuu lauantaina 19. maaliskuuta Vantaa Ducksin vieraaksi Mestaruusliigan toiseen puolivälierään. Savolaiset tulevat runkosarjan voittajina peliin selvänä ennakkosuosikkina. Myös otteluparin ensimmäinen ottelu torstaina Kuopiossa meni selvästikin selvemmin savolaisille. Ottelu alkaa Energia-Areenalla klo 17.00.Liput on kätevintä ostaa ennakkoon Lippuautomaatista painamalla tästä linkkiä.

 

Tässä vaiheessa kautta ei kannata katsoa vanhoja tilastoja. Nyt lasketaan vain otteluvoitot ja niissä Savo Volley johtaa 1-0. Ensimmäinen ottelu Kuopiossa jätti Ducksin osalta paljon toivomisen varaa kun erälukematkin olivat aika rumat, 25-11, 25-15 ja 25-23.

 

Aloitetaan torstain valopilkuista. Kolmas erä oli Ducksilta hyvää peliä. Alek Rastamo löysi hyvän pelivireen ja Lauri Lehtosen keskitorjunta toimi. Iiro Seppäläkin otti ottelussa pari hyvää koppia. Myös yleispelaajien laitahyökkäys toimi kolmannessa erässä muita eriä paremmin.

 

Savo Volleyn otteluraportissa todetaan, että Ducksilla oli isäntiä enemmän ongelmia avaran Kuopio-hallin kanssa. Oli miten oli, myös ankkojen kotihalli pudotuspeleissä, Myyrmäen Energia Areena on iso ja avara. Ankat ovat kuitenkin pelanneet Myyrmäessä hyvin ja hyvää peliä toivotaan myös lauantaina.

 

Torstain peli on ollutta ja mennyttä, mutta sen verran vielä siitä, että lauantaina ankkojen syötön vastaanotto pitää olla huomattavasti torstaita parempi. Savo tosin syötti erittäin hyvin ja teki varsinkin ottelun alussa hyvin vähän syöttövirheitä.

 

Lauantaina Ducks tuskin päästää Savoa yhtä helpolla kun Kuopiossa. Sillä kuten Rastamo torstaina ottelun jälkeen totesi, kyllä ankat osaavat pelata lentopalloa. Ja kun kolmas erä Kuopiossa oli Ducksilta hyvä niin siitä on hyvä jatkaa.

 

Avainasemassa lauantaina on varmaankin itseluottamus ja keskittyminen myös pieniin asioihin. Jos kentällä jaksetaan olla huolellisia ja pelata jokaista palloa loppuun saakka lopputulos on varmasti hyvä. Pieni kysymysmerkki on myös terveystilanne ankkojen joukkueessa. Mutta ihan huolimatta siitä, ketkä ovat pelikunnossa Ducks pystyy haastamaan savolaisen vieraan.

 

Lauantaina Energia Areenalla on Ducksin kannattajien VIP-katsomo, johon on ennakkoon voinut ostaa lippuja. Savosta odotetaan bussillinen kannattajia ja myös ankkafaneja toivotaan runsain joukoin paikalle.

 

Viranomaisten maskisuositus on edelleen voimassa ja Energia Areena takaa ottelulle terveysturvalliset puitteet.

 

Puolivälierät pelataan tiiviissä tahdissa. Lauantain ottelun jälkeen ottelusarja jatkuu jo ensi maanantaina Kuopiossa. Sarja katkeaa kolmesta voitosta ja mahdollinen neljäs ottelu pelataan Energia Areenalla ensi viikon keskiviikkona.

 

Vantaa Ducks / Tiedotus

Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.